Ocena kierowcy - Hyundai Accent II Hatchback

Rok produkcji 2000
Hyundai Accent II Hatchback 1.3 i 12V GL 86KM 63kW 1999-2005 - Oceń swoje auto
Nie kupiłby ponownie
Przeniesienie napędu
Układ elektryczny : fatalny badziew
Silnik : może w normalnych modelach sprawny i działający dobrze- u mnie nie
niestety całokształt oceniam źle, może gdybym trafił na inny model, to byłbym zadowolony.
myśle że gdybym miał sprawny samochód to ten silniczek byłby całkiem fajny, niestety nie śmiga tak jak powinien
czasem zazgrzyta i jakiś bieg nie chce wskoczyć
widoczność jest całkiem przyzwoita, do przodu widać wszystko do tyłu też można sobie poradzić
samochód jak na swoją wielkość proponuje całkiem niezłe warunki, plastikowy ale z pełnym wyposażeniem można poczuć się przyjemnie
wentylacja bardzo dobra, grzeje ładnie i chłodzi też, klimatyzacja raz działa raz nie, ale zazwyczaj działa
jak na tą klase samochodu, miejsca jest wystarczająco
przy 100km/h już słychać wiatr przez uszczelki
ja miałem problem z tym samochodem, właściwie od początku...wsadziłem nowy gaz i palił mi 10 litrów czy n trasie czy nie, przełączał się sam na benzyne i nikt nie umiał tego naprawić.
w czasie 3 lat zepsuły się, wycieraczki, spryskiwacze, przepalona żarówka 3x, zamek w drzwiach
całkowicie niezadowolony, prawdopodobnie przyczyna wszystkich usterek to: rozwalona elektryka i zwarcia, silnik odpala gdy jest powyżej pół baku paliwa (chociaż jezdze na benzynie)jeżeli jest mniej benzyny zachowuje sie tak jakby miał problem z kablami - w ASO debile wywalili mi katalizator żeby działało dobrze, ale chodziło tak jak chodziło, nikt nie potrafi rozwiązać problemu.

LPG - zużycie paliwa dla silnika 1.3 i 12V GL 86KM 63kW [l/100km]

9,5