Oceny Hyundai Accent II Hatchback 1.3 i 12V GL 86KM 63kW 1999-2005

Najnowsze oceny Hyundai Accent II Hatchback 1.3 i 12V GL 86KM 63kW 1999-2005

3,1
~Wojtek
Hatchback 1.3 i 12V GL 86KM 63kW
Jest to dobra imitacja samochodu. Na tle konkurencji wypada słabo. Mnie podoba się jego wnętrze, choć materiały użyte są niskiej jakości. Kierownica się starła i lepi się teraz do rąk. Pękła osłona klamki wewnątrz. Okazało się że piękny srebrny przycisk awaryjnych jest tylko pomalowany i już schodzi z niego srebrna farba a przycisk jest czerwony:| . Ogólnie dobre niezawodne auto dla ludzi którzy traktują auto jako środek transportu z punktu...
3,9
~krzyku2101@poczta.onet.pl
Hatchback 1.3 i 12V GL 86KM 63kW
Opony kumho - sa do bani. Plastiki nie sa idealne - podobnie jak w wiekszosci aut z tej polki, sa twarde, rysuja sie. Kierownica - szkoda mowic, cienka i twarda. Chyba za twarde pora wycieraczek, czasmi drapie szybe od strony pasazera.Ma tez zalety - jest ekonomiczny, dosc duzy (szeroki - a to wplywa na komfort jazdy), mozna przewiesc nim spory ladunek, lekko pracujace wspomaganie (moze nawet troche za lekko). Dobre, czytelne zegary, dosc...
4,6
~Night
Hatchback 1.3 i 12V GL 86KM 63kW
Auto dla oszczędnych, za ok 6,5 tyś zł mamy 11 letnie auto z klimą, 4el. szybami, el. lusterkami, centralnym zamkiem itp. Absolutnie bezawaryjne jak na razie, mało palące, z pełnym komfortem psychicznym - WIEM, że zawsze odpali i zawiezie mnie tam, gdzie chce!
3,2
~Moose
Hatchback 1.3 i 12V GL 86KM 63kW
Samochód od początku w rodzinie sam jeżdżę nim ponad rok, głównie na długich trasach. Spalanie w porządku 6-7l / 100km. Samochód GNIJE W OCZACH. Korozja z nadkoli powoli przenosi się do kabiny. Mechanicznie raczej dobrze posiadam golasa ale prowadzi się przyjemie myślę że to zasługa niezależnego zawieszenia. częste awarie elektroniki silnika (sam silnik rewelacja) i tłumika.
3,6
~jwp1435@onet.eu
Hatchback 1.3 i 12V GL 86KM 63kW
układ elektryczy- żadnych problemów, silnik- żadnych problemów, skszynia- żadnych problemów, pszeniesienie napendu- żadnych problemów, zawieszenie- żadnych problemów, chaulce- żadnych problemów ale są słabe, karoserja- koroduje,
~jwp1435@onet.eu
Hatchback 1.3 i 12V GL 86KM 63kW
jest to całkiem ciekawa propozycja niedrogiego młodego auta, pozatym przestronne funkcjonalne wnetrze i mało awaryjne, dość ekonomiczne auto. jak go kupiłem to miał o połowe mniej na liczniku. jeszcze mnie nie zawiudł. jednagże ma poważną wade przynajmniej muj strasznie poddaje sie korozji. Fakt dziś jest w czym wybierać dużo tego ale mimo to uważam ze warto na tym aucie sie zatrzymać werbując ogłoszenia.
Dziennik kosztów dla Hyundai Accent II Hatchback 1.3 i 12V GL 86KM 63kW
6,4
8,6
3,4
~chris.fm
Hatchback 1.3 i 12V GL 86KM 63kW
Autko dla małej rodziny, autko mało popularne w Polsce, rzadko widziane na Polskich drogach (mam go ponad pół roku- taki model widziałem może z 5 razy). Silniki super (bo z mitshubishi), gorzej z blachą (korozja)
4,2
~voytekk1
Hatchback 1.3 i 12V GL 86KM 63kW
wygodny samochód, nadaje się na 1-4 osoby, w 5tke troche ciasno, tani w eksploatacji, tanie zamienniki o niezłej jakości, niewiarygodnie bezawaryjny w porównaniu z poprzednim samochodem, silnik dynamiczny na wyższych obrotach, małe spalanie, czego więcej chcieć? Chce coś nowego ale szkoda mi go sprzedać
~celticus
Hatchback 1.3 i 12V GL 86KM 63kW
za miękkie zawieszenie, widoczność do tyłu kiepska, wentylator za głośny na maksymalnych obrotach. Można dość nieźle pobawić się regulacją fotela, kolumnę kierownicy można dopasować. Zbiera się dobrze, ale tylko jak jadę sam.
3,6
~apietka@ngd.com.pl
Hatchback 1.3 i 12V GL 86KM 63kW
moim zdaniem samochod jest naprawde super, na zla ocene zasluguje jedynie skrzynia biegow ktora chodzi niezbyt dobrze, i widocznosc z tylu ale jest z tylu tak sliczny ze to jest drobiazg... a i jeszcze zero zimnego nawiewu w lecie. Za to jest cichutenki i jak sie zalozy szerokie opony to nie buja juz na zakretach:)
Hyundai Accent II Hatchback