fajne autko , zwarte , czuć że autko jest sztywne , buda nie pracuje tak jak np w kadecie
motor jest niesamowity , ma tylko 88 kucyków , ale 90-cio konny golf 1.8l nie ma żadnych szans na światłach .Na trasie też rewelacja .
tutaj nie jest wspaniale
zawieszenie twarde , takie jak lubię , z tyłu niezależne wachacze dbają o to aby auto nie wyjechało z zakrętu . Niestety jak to w twardych autkach słychać jak się jedzie po dziurach .
jest dobrze
jest dobrze , nawet fotele które wyglądają słabo są Ok , po dłuższej trasie nie bolą mnie plecy , miałem Opla Kadetta i tam fotele wyglądały o niebo lepiej , miały więcej regulacji , ale plecy mnie po 300 km trasie bolały
może być
To auto jest skrojone na miarę dla mojej rodziny , bagażnik ma 480 l
tutaj jest słabo , słychać silnik i pracę zawieszenia
przy tych osiągach jest super , przy mojej jeżdzie ( 2/3 w mieście 1/3 odcinki do 15 km za miastem ) pali ok 7 l . Na trasie w zależności jak się jedzie , ja cisnę i pali prawie 6 l
moje autko teraz jest warte ok 4,5 tyś , za tę cenę można kupić suzuki swift , i hyundai accent jest autkiem o niebo lepszym ( jeżdziłem suzuki swift - nic specjalnego, )
żarówki postojowe padają ( już 2 szt wymieniłem ) , jak go kupiłem to musiałem wymienić tuleję gumowo-metalową na wachaczu podłużnym koszt to 46 zł w serwisie Hyundaia . Zaczynają się problemy z rdzą ,ale w końcu to autko ma 11 lat.
odpukać nic
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 88KM 65kW