: 9 lat pod chmurka i rdza juz powaznie wychodzi, progi, podłoga,maska
Moja kuzynka miała i to powinno było mi wystarczyć zebym go nie kupował. Jej jest z 96 roku i juz 4 razy wracał do domu na lawecie:). No ale sie skusiłem i żałuje, miałem wcześniej corse z 96 roku i przez 54 tys km zmienilem jedynie rozrzad , olej 4 razy, i końcówki drążków, a tutaj co miesiac licze sie z jakims wydatkiem.Moze mam poprostu pecha......
przy 162000km remont silnika ,bo zuzywal jakis litr oleju na 2000km,,nie jest zawalidroga ,ma kopa i w miare malo pali
zmieniajac biegi czuje sie jak w modelu dla dzieci
przy ostrej jezdzie na zakretach przechyla sie jak kołyska, a progi zwalniające pokonuje bez konieczności zwalniania
jak na taki mały samochód jest ok
mój pali od 7 do 12 litrów gazu, wszystko zależy gdzie i jak
tani w zakupie ,ale stosunkowo drogi w eksploatacji.
No cóż, non stop sie coś sypie ,a to czujnik położenia przepustnicy, a to linka sie od szyby zerwie, to znowu brak oświetlenia tablicy rozdzielczej (czasami jest), oświetlenie wnętrza nie działa, pekl kolektor wydechowy, no i części tylko na zamówienie(Jasło) i zawsze przyślą coś do innego modelu
ten remont silnika przy 164000km, a licznik na 100% nie przekrecany, przeplywomierz juz 3 raz poszedl ale to pewnie wina gazu,chociaz mam nowe świece ,kable i filtr
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 88KM 65kW