Kyjza- ŚWIĘTOCHŁOWICE kyjza@poczta.fm,
Silnik 1.5 i 16V 99KM 73kW
Rok produkcji 1995
Przebieg:
150 tys. km
Samochód po tuningu.Filtry, wydech, wąłki, świece, głowica itp Jest wspaniały,niezawodny, ekonomiczny no i ... ładny.Uwielbiam te autko.Ma na liczniku 200 km/h i tyle też jedzie ( na prostej a nie z górki) Spalanie jak w dieslu, przyspieszenie jak w sportowym wozie no tylko że wyposażenie seryjne i wykonanie to już osobna historia. Nigdy mnie nie zawiodło, a nie jeżdze "delikatnie".. Jest tylko jedna poważna wada: Bagażnik- a raczej jego brak.Bo tam się nic nie mieści !!!!!!!!
Kurde ale to ciśnie. Po mieście mało kto ucieknie...
niby OK. ale przy 2 coś jakby haczyło...
Twardy skubaniec jak nie wiem.Dopiero wymiana spręzyn na Tuningowe załatwiła sprawe.
Czarne szybki troche ograniczyły widoczność w nocy..
Plastiki nienajlepszej jakości.Wnętrze spartańskie.Brr... Maluch miał lepszą tapicerke :(
W zime tak sobie. W lato bez klimy jest ciężko.
Jak na takie autko, to placu w środku jak nie wiem.Z przodu gacet z 196 cm jeździ bez problemu.Z tyłu 3 osoby siedzą ale jest ciasnawo
Do 100 km jest cicho.Potem mam wrażenie że szyba jest uchylona.Wieje, piszczy itp
5,5l na 100 km!!! sprawdzałem.Przy jeździe z 100-120 km/h spala jak diesel.W mieście w zime max 7l aha.. silnik ma prawie 100KM
Mój rocznik ( 1995) jest wyceniany na ok 15 tyś. Jesli kupi się zadbany egzemplarz, to za wyjątkiem tankowania nie bedzie z nim problemów.Częsci tanie a serwis dostępny nawet dla mniej zamożnych.
mam go od 8 lat i nic sie nie zepsuło.Wcześniej miałem Pony i tez przez 5 lat nie wymieniłem.Jedno z wyższych miejsc rankingu na nizawodność ADAC !!!!
Brak !!!!!!! Tam się po prostu nie ma co zepsuć. Jedyną elektroniką jest chyba zegarek ;)