Jestem bardzo zadowolony, świetny silnik, fantastyczny napęd, doskonałe prowadzenie
elastyczny, zrywny, świetnie brzmi choć to brzmienie z głośników
skrzynia biegów dołączana jest tylko przy dużych prędkościach aby silnik spalinowy wspomógł silnik elektryczny, układ pracuje wzorowo
auto świetnie się prowadzi, czuć, że doskonale współpracuje z kierowcą, nie ma efektu przechylania na zakrętach, rewelacyjnie reaguje na gaz, czysta przyjemność z jazdy
nie mam doświadczenia, auto ma 3 miesiące więc lakier jest w salonowym stanie ale pewnie jest miękki jak w większości obecnie produkowanych aut
bardzo dobra widoczność, duże szyby a poza tym duża regulacja fotela kierowcy, jak ktoś woli siedzieć wyżej - nie ma problemu ale można opuścić fotel bardzo nisko i wtedy człowiek czuje się jak w zwykłym standardowo zawieszonym aucie
w aucie jest wygodnie, może trochę mało schowków ale są przyciski fizyczne, łatwy dostęp do wszystkich funkcji auta, dotykowy ekran z intuicyjnym menu, jest ok
jeździłem tylko zimą, auto mam od grudnia a jest marzec, szybko się nagrzewa, klima szybko odparowuje wilgoć z wnętrza, podgrzewane fotele, podgrzewana kierownica
jest bardzo komfortowo, mam 183 cm wzrostu i czuję się bardzo bezpiecznie, duża regulacja wysokości fotela, wszystkie funkcje w zasięgu ręki, doskonała widoczność. Bardzo dużo miejsca z tyłu, przy moim wzroście siedząc sam za sobą, nie dotykam kolanami fotela kierowcy
to jest punkt do poprawy w kolejnej wersji, słychać szumy z zewnątrz, mam na razie zimówki więc pewnie na oponach letnich będzie trochę lepiej ale jeździłem autami, które były znacznie lepiej wyciszone a jako nowe były wyraźnie tańsze
nie mam doświadczenia, nie robiłem przeglądów, nic na razie nie było wymieniane, natomiast auto bardzo mało pali, średnio około 6 l/100km i ma 57 litrowy bak więc bez problemów przejeżdżam 850 km zanim włączy się rezerwa
auto jest drogie ale zadowolony jestem z jakości wykonania, w kolejnej wersji konieczna możliwość regulacji wysokości fotela pasażera i kamery 360 stopni, tego brakuje, mam wersję advance
nic się nie dzieje ale co ma się dziać po 3 miesiącach
nic się nie dzieje ale co ma się dziać po 3 miesiącach