jeśli ktoś chce jeździć tym z dzieckiem niech sie dobrze zastanowi...
a jeśli szuka chętnej na to dziecko.... to szczał w 10:D:D:D:D
W porządeczku:) jak na kilka lat pracy to bardzo miło:)
1 bieg i wsteczny - czasem trzeba wysprzęglić;/, pozatym fajnie, tak twardo troche, ale szportowo
Nie biorąc pod uwagę naszych PL dróg to doskonale, czerwone sprężyny i 225x4 robi swoje:D
o ble...Dobrze że lustra el.to sie da obniżyć do krawężnika jak sie cofa do tyłu. Tak to lipa.Jedynie można sobie tyłem podjechac nad krawęznik, bo z przodu trochę zderzak za niski i nie widac gdzie sie kończy, ale o to chodzi w tym aucie:D:D
wypasik; fotele wypasik, przełączniki wypasik, kiera wypasik, no ogółnie wypasik
mało dmucha, chyba filtr jakis zadmuchaqny, ale grzeje szybko i chłodzi szybko:)
Ja tam z przodu jeźdze to Super, ale ci z tyłu jak juz ktos sie odważy wejśc to jego ból;/;/
fajnie, choć powyżej 140 słychać powietrze opływające kabine "bolida":P
no co to za ekonomiczność. 2000ccm to musi coś sie wlać w te tłoki, to po mieście tak średnio szybko(czyt.dynamicznie) koło 11,5l, na trasie pewnie ok 2-3litrów mniej.
za 10 tys pln auto troche stare, ale jak sie trafi na zadbany egzemplarz to posłuży jeszcze kilka lat bez usterek, bardzo ciekawa i ponad przeciętna linia nadwozia i wnętrza:)
narazie nic, tylko materiały exploa...
klocki etc
no chyba nic;]