: Silnik jest naprawdę żwawy. Wystarczy w 100% do miasta i poza miasto.
: Rdza,rdza,rdza... niestety...
: Jedyny - oprócz rdzy to ten na akumulatorze ;)
Dlaczego nie sworzono preludy z przodem od IVgen oraz tyłem od Vgen się pytam ? Nawet jako "VIgen" naprawdę wtedy pod względem wyglądu byłaby IDEALNA !
Silnik naprawdę robi robotę, mimo tego że ktoś może powiedzieć 133km to nie tak dużo. Ale z wyprzedzaniem nie ma najmniejszego problemu, wyprzedasz kiedy chcesz. A no i silnik jest żwawy na każdym biegu ;). Moja pobiera naprawdę znikome ilości oliwi także na dzień dzisiejszy jest naprawdę super !
Widoczność jest naprawdę spoko, z racji że się wręcz "na podłodze leży" widać wszystko. Zimny łokieć napewno odpada ;p
Prezentuje się doskonale, prawdziwe sportowe coupe !
Na naprawdę wysokim poziomie, klima jest nie potrzebna ponieważ w moment jest już przyjemnie po otwarciu okien, szybka recyrkulacja powietrza.
W dwóch jest naprawdę genialnie ! Gorzej gdy trzeba przewieść dodatkowo kogoś innego niż małe dziecko. Dla kawalera samochód przezarąbisty !
W tym temacie ciężko mi powiedzieć ponieważ w tym samochodzie raczej jeździ się z otwartymi oknami i na wyższych obrotach (na nagrzanym silniku oczywiście). W mojej mam przelotowy tłumik i jest stanowczo głośno w środku. Ale w tym samochodzie raczej o to chodzi ;) Ma robić wrażenie, przykuwać wzrok i się dobrze odpychać :)
Jest to sportowe coupe... 133km niby nie tak dużo ale dla mnie w 110% wystarczy. Chcesz wyprzedzać to wyprzedzasz chcesz dojechać szybko to 160km/h wchodzi momentalnie i nie robi na preludzie najmniejszego wrażenia :D a jeśli chodzi o eko jazda poza miastem to się poprostu nie da ten samochód zachęca do deptania gdy jest okazja !
W mojej były rzeczy do zrobienia za 300zł... kupiłem ją za 3200zł... 3500zł i naprawdę jestem MEGA ZADOWOLONY ! Będzie to napewno samochód na dłuższy czas :)
Myślę że jest spoko, mam ją miesiąc i tylko mi aku padło ale cóż... To jest element który w każdym samochodzie kiedyś padnie ja niestety miałem pecha.. Ale nie narzekam 260zł i mogę jeździć dalej z uśmiechem na twarzy, z wielka przyjemnościa i satysfakcją z tak pięknego samochodu :)
Nie spotkały mnie ;)
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 133KM 98kW