: bardzo dobra jednostka 2.0 16v mimo ze ma tylko 133km to dobrze daje sobie rady i w miarę oszczedna
: wychodząca rdza na tylnych nadkolach
Układ hamulcowy
: Łatwo gnące sie przednie tarcze hamulcowe
Mimo paru niedociągnięciach ze strony hondy (wychodząca rdza)to auto o ponad czasowej lini mimo że ma już parę latek to jak sie jedzie przez miasto to widać wzrok płci pięknej :D A ze strony technicznej to jestem bardzo zadowolony, wszystkie naprawy dokonuje sam z częsciami nie ma problemu.
Silnik w miarę ok ale mogło by być troche więcej mocy. Ospały do 3500rpm, dopiero po przekroczeniu właśnie tych obrotów zaczyna sie jakos zbierać
Bardzo dobrze zestopniowana, krótkie przełożenia, w miarę krótki skok lewarka.
Trzyma sie drogi jak przyklejony, ale trzeba uważać na zawieszenie bo na naszych drogach łatwo o jego zniszczenie a części trochę droższe od innych autek. Hamulce mogłyby być trochę lepsze, zdecydowanie za słabe a przy ostrym hamowaniu bardzo łatwo mogą sie pokrzywić tarcze(Mam już założony 3-ci komplet na przednią oś stosowałem i oryginalne i brembo nacinane ale i te i te się pogięły)
Do przodu i na boki ok, ale cofając to nie za dużo widać.
Wszystko jest tam gdzie być powinno.
Bardzo dobry nawiew, ogrzewanie w zimę ok, jak odpale auto i pójdę odśnieżyć i otworzyć bramę to już jest w miarę ogrzany. A w lato klimka ale tylko manualna(dobrze chłodzi)
Zazwyczaj jeżdżę sam i mając 185cm wzrostu jest spoko ale za mną nikt nie usiądzie, dla 2 osób jak najbardziej okej. Jak zrobiłem traske (ok 200km) z 3 kolesiami to wszyscy byliśmy zmęczeni bo za mało miejsca.
Przy wyższej predkości troszkę głośno ale silniczek fajnie chodzi:)
Mam zamontowany gaz sekwencyjny i nie czuć pod butem zadnej różnicy a spalanie średnio to 10.5 lpg przy w miare dynamicznej jezdzie. Najmniej spalił mi 7.5 lpg jak jechałem nad morze przy spokojnej jezdzie ok 100km/h
Bardzo dobrze, za tą cenę to wg mnie najładniejsze auto w tej klasie za te pieniążki, o wiele ładniejsze od np. opla calibry
W sumie to nic nie psuję się z drobiazgów czasami żarówka, czasami zabrudzi się antena od radia i nie chowa sie do końca.
Nigdy mnie nie zawiódł, zawsze dojechałem do celu
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 133KM 98kW