chcialem dac 5 ale zawsze moze byc lepiej chyba... ja jestem bardzo zadowolony autko mi sie podoba jezdzi sie milo jedynie rocznik boli ale moze z nim jest jak z winem...
Jak na 205koni i ta mase chodzi dobrze a 6cylinderkow brzmi bardzo milio:)
mam automata i jak na 14lat zmnienia biegi niezle jedynie z jedynki na drugi jak sie wolno jedzie czuje delikatne szarpniecie jesli tak to mozna nazwac
obecnie mam 17felgi na 45profil i jest niezle ale na originalnych 15 jest lepiej:) brakuje dobrych drog ale uwazam ze autko ma dosyc komfortowe zawieszenie
do tylu kiepsko do przodu ok;)
osobiscie podoba mi sie tapicerka i wszystko jest pod reka
rewelacja precyzyjne przelaczanie kirerunku nawiewow dobry przeplyw powietrza
to coupe z przodu ok tyl do 170cm wzrostu
bardzo cicho w tym aucie
to zalezy od tego jak sie jezdzi ja preferuje spokoja jazde i przy spokojnej jezdzie pali 11.5.-12litrow jestem drugim wlascicielem kolega troche inaczej jezdzil i mowil ze do 16potrafi spalic jesli nie ma sie wypadku i nie potrzebne sa czesci karoseri to mozna kupic wszystkie zamienniki filtry klocki paski swiece elementy zawieszenia za normalne pieniadze na trasie nie sprawdzalem jeszcze mysle ze 10
z tego co widze auto nie ma zbyt duzego zainteresowania ze wzgledu na opinie o drogich czesciach i z powodu niezbyt duzej ilosci tych aut ceny sie wachaja wiec trudno jednoznacznie okreslic ten stosunek ale mysle ze zadbane egzemplarze trzymaja cene a autko praktycznie oferuje wszyskto co jest mozliwe tym roczniku
slyszalem ze auto jest niezawodne jezdze tylko japonczykami a honde mam dopiero pol roku wiec nie moge sie wypowiedziec w tej kwesti czas pokaze
jak wyzej
- zużycie paliwa dla silnika 3.2 i 24V 205KM 151kW