jestem bardzo zadowolona chociaż miałam pewne obiekcje przed zakupem tego auta, poprzednio miałam polo i yarisa wiec ten wydawał sie wielki jak autobus ;). Teraz przyznaję rację mężowi że dokonal właściwego wyboru, autko wcale nie jest takie duże, a jednak wewnątrz wielkie, ma małą średnice zawracania przez co jest zwrotne, jest bardzo ekonomiczne i cichutkie na chwile obecną na pewno nie kupiłabym innego auta jak jazzika
wystarczający jak na ten samochodzik
wszystko jak należy
twardawy jak to honda, ale za to bezpiecznie i stabilnie
wszędzie pełno okienek
przyrządy tam gdzie trzeba
super, no chyba ze ktoś jeździ na zamkniętym obiegu w deszczu to parują szybki jak w każdym z resztą aucie
kabina składanie siedzeń przestrzeń to wzór do naśladowania
bdb wyciszona kabina nawet przy wiekszych predkościach
zużycie paliwa na niskim poziomie \"podpowiadacz\" kiedy zmienic bieg na wyzszy lub niższy aly jeździc ekonomicznie cen przegladów jeszcze nie znam mówiono ze sa na poziomie 600-750 to w porównaniu z męża chryslerem 2600 jest taniusio :)
jakość troszke kosztuje, ale wszystko jest w standardzie, porównując np z peugeotem 206, po dołożeniu tych wszystkich bajerków które jazz już ma peugeot jest ponad 2000 droższy, plus pieniążki które potem trzeba zainwestować w naprawy, wiec wybór jest oczywisty
oby tak dalej
przecież to honda ;)