na wolnych obrotach bardzo cichy
jeśli chodzi o elastycznośc to samochód dość wolno przyspiesza na 5 biegu w zakresie od 80 km/h
czasami na zakrętach mam wrażenie zarzucania- wypadania, zawieszenie dość twarde czuć każdą nierówność - dośc mocno podskakuje
widoczność dośc dobra ( często jednak szyby parują od wewnątrz co nie zdarza się w innych samochodach.
w miarę poprawne, minus za brak mozliwości regulacji wentylacji po środku samochodu
w tej klasie to rewelacja
na wolnych obrotach i przy małej prędkości znakomite natomiast powyżej 70-80 km/h słychać odgłosy z zewnątrz odnosi się wrażenie jakby nie było szyb w samochodzie
po przejechaniu 2000 km wcale nie jest żadna rewelacja. Jadąc bardzo ekonomicznie, delikatnie operując pedałem gazu do 110 km/h z przewagą 90-100 spalił 5,9 na trasie. w mieście pali ok. 8 litrów ( na krótkich odcinkach ) wg wskaźnika. Najmniejsze zuzycie udało mi się uzyskać na odcinku 30 km jadąc od 70-95 km/h - spalił 4,3 litra ( praktycznie jedynie muskałem pedał gazu )
na razie brak ( aczkolwiek denerwujace są stuki z tyłu samochodu jadąc wolno po nierównej nawierzchni)
brak