do tej pory zadnych problem, troche glosny ale nie narzekam, doskonale daje sobie rade w gorach, na autostradzie, pruje 150 km/h przy obrotach niemal 5 i trzyma sie dobrze, nie da sie wiecej wycisnac niz 160 ale i po co?
FATALNA. Daje sobie rade ale to najgorsza rzecz w aucie. Po pierwsze, wsteczny czasami wciska sie z wielkim problemem, po drugie bardzo niewygodna dynamika wprowadzania 5 biegu z 4, skrzypi sprzeglo, cos tam mruczy cos tam huczy... Obawiam sie, ze bede musial zawitac do Honda dealer.
swietny, swietnie sie trzyma na zakretach, jestem naprawde zadowolony
swietna, troche przeszkadza prawy slupek (mam angielska wersje wiec prawy przy kierownicy) ale jest to normalne.
bez zarzutu, wszystkie przyciski sa latwo dostepne, uklad kierownicy regulowany, wszystko w zasiegu wzroku i reki, regulacja radia w kierownicy, dostep do mp3, poza tym tablica moze skromna ale cieszy oko
bez zadnych problemow, gdy szyby paruja moge je szybko odparowac wentylacja, AC dziala bez zarzutu,
najwiekszy plus auta. Niesamowicie przestrzenny w srodku, mnostwo miejsca, az sie wierzyc nie chce. Mialem poprzednio honda civic z tego samego roku, auto wieksze ale tyle samo miejsca w srodku. Plusem Jazzu jest to, ze jest krotszy ale szerszy, swietne rozwiazanie tylnich foteli, ktore sie skladaja tworzac plaska powierzchnie podlogowa. Ze wszystkich samochodow jakie mialem do tej pory, (golf, mazda3, pegaout307, civiv), jazz jest najmniejszy gabarytowo i najbardziej pakowny. Bardzo wygodne siedzenia z przodu i tylu. Maly plus to miejsce dla 5 osoby, ale mialem 4 pasazerow i nie bylo wiekszych problemow. Za pakownosc kocham Jazza
bardzo cichy, do tego stopnia ze czasami mialem problem i zaczynalem odpalac wlaczone auto. Ostatnio cos mi buchnelo w tlumiku (widze, ze tlumik byl wymieniany przez poprzedniego wlasciciela) i odrobine jest glosniejszy. Musze to sprawdzic
co do zuzycia paliwa jestem bardzo zadowolony, jezdze przede wszystkim w miescie wiec srednia to praktycznie miejskie spalanie, co do przegladu i napraw to nie wiem, ale slyszalem ze nie jest to tanie. Zobaczymy.
jest drogi w porownaniu do innych aut tej klasy
poki co, niezawodny, zadnych problemow z plastikami itp itd