Wskazuję ocenę "dobrze", bo na doskonale niech zasłuży moja przyszła fura, i oby to była honda z napędem na 4 koła!!!
Jak na moc 78 KM ładnie się kręci. Powyżej 3 tyś obrotów dostaje kopa, o ile mozna mówić o kopie przy pojemności 1.2 (-:
Honda to niby precyzja, a występują problemy z wrzuceniem dwójki. Sam nie wiem, czy to synchronizatory, czy to niska temperatura zimą?
Śmigam po zakrętach bez problemu. Układ jezdny twardawy, ale bez przesady. Jak na miejskie auto, jestem pełen uznania.
W sumie okey. Grube słupki z przodu, ale ja nie narzekam. Do tyłu widoczność też dobra. Auto jest mocno przeszklone.
Tu nie ma co narzekać. Wszystko jest pod ręką.
Nie mam klimy. Zimą ogrzewanie działa bez zarzutu. Potwierdzam opinie poprzedników, że szyby z tyłu parują. Dla mnie to nie problem, bo ta ja tręcę fajerą (-:
Auto z zewnątrz małe a ja, mam 1.85 cm, mieszczę się w nim bez problemu.
Lubię jak silnik daje znać o sobie, więc nie narzekam. Ci co śmigają dieslami mają problem z klekotem.
Obecnie, zimą, bierze w mieście 7,4 l. Są to krótkie odcinki, po 50 km dziennie. Na dłuższych trasach spalanie radykalnie spada - mój rekord to 4,5 l/100 km.
43400 zeta za niepsujące sie auto. Czego chcieć więcej? POLECAM!!!
Jazz śmiga aż miło. Tylko lać fuel i jeździć. Made in Japan i ja nie mam pytań.