Idealny samochód do miasta, nawet dla rodziny, a i na dłusze wyprawy też jest dobry.
Naprawdę rewelacyjny silniczek na miasto. Przy jednej lub dwóch osobach całkiem ładnie przyspiesza, trzeba tylko kręcic go do 5-6 tyś obrotów
Płynnie wchodzące biegi, krótki skok - ze dwa razy zdarzyło mi się, że jedynka nie chciała wejść.
Nie mam nic do zarzucenia - dobrze trzyma sie drogi, na nierównościach całkiem dobrze się zachowuje
Niestety, ale przednie słupki zasłaniaja troche widoczność - szczególnie przy skręcaniu.
Wszystko na swoim miejscu.
Klima latem dobrze działa, w zimie ogrzewanie też niczego sobie - szybko się nagrzewa w środku. Z parowaniem szyb też raczej nie ma większych problemów.
Nie wiem jak z tyłu przy 3 osobach, bo nie jechałem, ale znajomi nie narzekali. Chociaz pewnie w dalsza trase to byłoby ciasno. Z przodu przestrzeni naprawde duzo. I nie przeszkadza połka na dole, na wysokości kolan, tak jak niektórzy piszą.
Naprawdę dobrze, chociaż silnik słychac powyżej 3 tys, ale co sie dziwić. Normalnie, można słuchac radia, bez mocniejszego zgłaszania
Na razie nie najlepiej - naczytałem sie o ekonomiczności ale nie jest tak dobrze.
Na mieście, spore korki codziennie średnia to 7.9l. Na trasie, przy 90km/h udało mi się uzyskać średnie spalanie 4.3l
Na razie nic nie wyszło, ale przecież to nowy samochód...
Na razie brak.