Bardzo dobry, niezawodny samochód. jak na SUVa, to nawet dynamiczny, czuć w nim sportowy charakter Hondy. Idealne auto dla rodziny.
Niezawodna, sprawdzona jednostka, nie miałem z nim do tej pory żadnych problemów. Lubi wysokie obroty. Przyspieszenie do 100 km/h z katalogu, czyli 10,2 s wydaje się zawyżone, ponieważ w rzeczywistości jest bardziej dynamiczny
Krótkie przełożenia, zachęcają do dynamicznej jazdy. Usytuowanie wyżej niż standardowo ma swoje zalety.
Komfortowy a zarazem daje poczucie pewności w zakrętach. Zdecydowanie mniej buja niż RAV 4 którą też jeździłem. trzyma się dobrze drogi jak samochód typu Kompakt.
Bardzo dobra jak na tak duży samochód
Wszystko na swoim miejscu, dużo schowków i przydatnych gadżetów.
bez zarzutów
Przestrzenią przebija każde inne auto w swojej klasie, bez porównania więcej miejsca niż w dużym kombiaku (jeździłem poprzednio Toyotą Avensis Wagon). Bagażnik pomieści 4 osobową rodzinę na każde wakacje.
Dobre jak na SUVa. W mieście i na trasie tylko w czasie dynamicznego przyśpieszania słychać przyjemny pomruk silnika. Na autostradzie powyżej 150 km/h zdecydowanie głośniej, ale i tak lepiej niż w RAV 4.
Duży SUV z takim silnikiem musi swoje spalić, ale da się zejść nawet poniżej 7 litrów podczas ekonomicznej jazdy. Na autostradzie powyżej 160 km/h pali sporo, ale poniżej tej prędkości da się 10 litrów osiągnąć.
bardzo dobra jakość za rozsądną cenę
brak usterek
brak usterek