Lista ocen Honda CR-V III SUV (196)

3,8
~maryjanekcrv
SUV 2.0 i-VTEC 150KM 110kW
trochę mało mocy jak na 2,0 brakuje czasami, z niskich obrotów kiepsko się zbiera ale to honda (Silnik)
4,7
~Kierowca
SUV 2.4 i-VTEC 170KM 125kW
Bardzo fajne auto bez koniecznosci wymiany rozrzadu...jest na lancuchu wiec niski koszt serwisowania....wlasciwie auto bez problemowe bez usterkowe. W swojej klasie polecam. Jezdzilem Rawka i nie wiem moze taki modeltrafilem wszystko sie trzesie stuka mialem wrazenie ze jezdze blaszanym dostawczakiem, ale to moje zdanie. Poza tym Rawka to auto dla kobiet.
3,4
~petre27
SUV 2.2 i-CDTi 140KM 103kW
zimny jest troche głośny i lekko ´mułowaty´, ale potem jest OK. (Silnik)
4,7
~Niko
SUV 2.0 i-VTEC 150KM 110kW
Fajna bryka dobra skora i fajne bajery jak szklany dach i xenony
4,1
~Tomek
SUV 2.2 i-CDTi 140KM 103kW
Auto przyjemne, pakowne, zwinne, komfortowe jak na tą klasę ale paliwożerne niestety.
3,9
~loqus@Iinteria.pl
SUV 2.0 i-VTEC 150KM 110kW
nie ma zastrzeżeń, nie jeżdrzę poniżej 2000obr/min, szukam danych max moment/obroty i ekonomiczne obroty/spalanie (Silnik)
4,5
~nash@interia.pl
SUV 2.4 i-VTEC 170KM 125kW
Fajne auto, w moim przypadku uzytkuje je zona ktora jezdzi z dzieckiem i sprawdza sie b. dobrze. Osobiscie uwazam ze to nie jest auto dla meżczyzny sa inne, bardziej "toporne" i z silnikiem z lepsza dynamika.
4,6
~jac
SUV 2.0 i-VTEC 150KM 110kW
zastanawialem sie nad vw tiguanem i nowym foresterem oraz crv. toyota raw-wymiekla od razu,na bolu bitwy zostal forester ale za podobne pieniadze jest to po prostu gorszy samochod,inny to fakt,ale honda rozwalila konkurencje.sam jestem fanem subaru,ale musze obiektywnie stwierdzic,ze honda dala rade tym nowym modelem
4,8
~Michal N.
SUV 2.0 i-VTEC 150KM 110kW
nie wiem do czego sie moge przyczepic, jedynie do tego ze chcialem bordowy z bezowa skora i nie bylo takiej opcji. Tak wiec dostalem czarny z bezowa skora, jestem zadowolony mimo ze czesciej trzeba jezdzic na myjnie!
4,6
~jaz
SUV 2.0 i-VTEC 150KM 110kW
Wygodny, na razie bezawaryjny, nie za duży (sprawny po mieście) - na razie się sprawdza. Gorzej z miejskim spalaniem - ale podobno ma jeszcze szansę poprawić się (przez kilka pierwszych tysięcy km przebiegu ma się podobno prawo \"docierać się\" spalanie)
Honda CR-V III SUV