Jak kupisz ten samochód , to przez pierwsze 30dni będziesz myslał tylko o jednym GDZIE BY TU JESZCZE POJECHAĆ . Te samochód ma w sobie właśnie to coś.
Prawdziwe cudo , niezawodny , super elastyczny ( jak disel), moc niesamowita. To sportowy silnik w terenowym samochodzie ,180km/h jedzie bez żadnego ale , 40km na IV i normalnie jedzie . Ekonomiczny do 4000ob/min , od 4 do6,6 obr/min prawdziwy potwór
Biegi wchodzą szorstko i przemysłowo, skrzynia ma bardzo krótkie przełożenia .Wybaczam jej jednak to wszystko bo wiem ,że przynajmniej nigdy się nie popsuje .
To pojazd szynowy , nie mogę go nigdy wyprowadzić z równowagi. Zimą ten samochód to łóg śnieżny . Latem w terenie wjeżdzam w takie miejsca ,że pasarzerowie wysiadają ze strachu - to przawdziwa poważna terenówka !!! , ale z delikatnym dnem ( uwaga na układ wydechowy mozna urwać)
Wszystko w środku proste jak w klockach DUPLO , ale honda to nie bajery lecz magia, nie można się najeździć . Wszystko na swoim miejscu .
Po 200m w zimę zaczyna grzać .Po 500m masz już zdjętą kurtkę i śmiejesz siez kierowców którzy jeżdzą w czapkach. ( Zaizolowałm dodatkowo termicznie rurędoprowadzenia ciepłej wody do kabiny -polecam ten manewr)
Przód super , tył dla trzech osób za ciasny ,ale tam ja zawsze jadę z przodu.
Troszkę słychać tylne nadkola w czasie deszczu . A tak to cicho jak w domowym salonie.
Przy spokojnej jeździe w mieście tak do 120km /h
bez kłopotów schodzę do 9,2l /100km , to tyle co większość samochodów
Jakość bardzo dobra , surowa, ale przytulna . Kup sobie Honde 2 letnią z przebiegiem 50tyś , będzie jak nowa i będziesz zadowolony , jak na auto takich mozliwości to spalanie na poziomie 10l to nic takiego, pozatym można wsztawić gaz.
NIC , NIC , NIC - serwis super,
NIC,NIC,NIC