Daje tutaj max. ocena bo CRV to auto duże, ekonomiczne, bezawaryjne, ładne i proste zarazem, i z możliwościa przejechania przez wiekszą zaspę. Polecam to auto każdemu.
Silnik bardzo trwały, wytrzymuje instalacje LPG, tylko trzeba dbać o regulacje zaworów. Elastyczność dosyć przeciętna ale jak się wciśnie do dechy to "bestia" się budzi
Nie ma z nią problemów, chociaz przydałaby sie krótka jedynka jako rekompensata braku reduktora.
Tutaj pojawia sie pytanie o sens tego samochodu. Ja użytkuje CRV jako małego dostawczaka do jazdy po dziurawych asfaltach, żużlówkach i polnych drogach w całorocznych warunkach.Mi ten "pseudo"4x4 wystarcza. Jesli ktos chce bawić się w offroad-musi kupic inne auto. Napęd 4x4 jest tu tylko symboliczny, przy dłuższym katowaniu moze nie wytrzymac, auto nie ma reduktora.Pozatym prześwit jest bardzo kiepski-bak i wahacze wystają sporo od spodu.
Nie mam tutaj żadnych krytycznych uwag.
Auto proste, przemyslane...brak tutaj finezji ale nic sie nie psuje i wszystko jest na miejscu.
Daje rade nawet przy -30
auto bardzo duze i wygodne. Z bagaznikiem dachowym zapakowałem sie z 3 dzieci i ich rowerkami, piłkami...całym grajdołem na wakacje.
Nic mi w Hondzie nie przeszkadza..może dlatego że cały czas słucham Heavy Metalu na max:-)
Tu jest super. W mojej Hondzie przez 80 tys.km które przejechałem zepsuło się:uszczelniacz wału napędowego, zapaskudziła sie przepustnica, spaliło kilka zarówek, czujnik zamkniecia tylnej klapy...a poza tym oleje, filtry ,regulacja zaworów, regulacja LPG, tuleje wahacza i jakies gumki z przodu...TO JEST WYNIK MEGA DOBRY!Nigdy nie miałem tak bezawaryjnego auta i niestety podejrzewam ze juz nie bede miał.
Honda jest droga w zakupie, ale trzyma cene. Spalanie ma 12-14 Litrów LPG (16 na autostradzie przy 160 km/h). Nie psuje się. Warto zainwestowac te 25-30 tys. i kupic to auto.
BEZAWARYJNY!
BEZAWARYJNY!