: Kupiłem ten samochód z powodów finansowych.Ogólnie ten samochód jest za stary technologicznie aby się nim poruszać.Słabe hamulce,brak poduszek powietrznych,brak kontrolowanych stref zgniotu,brak wzmocnień,marne ogrzewanie i wentylacja i.t.d.ALE JEST PEWNE ,,ALE\" MMMega zawieszenie i MMMega skrzynia biegów.Zawieszenie tej starej hondziny może przekroczyć i przekracza umiejętności większośći jej właścićeli.Niska masa bardzo niski przod dają niesamowity efekt.W ćiasne ronda można wchodzić około 75 km/h a w skrzyżowania około 90km/h.Bardzo łatwe panowanie na mokrym asfalcie nad autem wręcz niewiarygodnie stabilny.Mam 3km od siebie drogę bruk z 40 lat polany smołą niesamowićie pofałdowaną a na niej 6 zakrętów w tym dwa arcy wyczynowe.TO co można tam wyczyniać tą hądziną to istne odloty.Zapraszam na te zakręty -trasa Radom-Zwoleń=w miejscowości Podgóra kierunek na Tczów 2km adrenaliny.Taka Honda Concerto swym stylem prowadzenia pozostawia w dalekim tyle takie samochody których też byłem właścićelem jak;audi 80,polo,carisme,mazde 6,mazda 323,peugot 307,golf 2,preluda,cordobe,164,astre,accorda,focusa.