: Bardzo dobry silnik i komfortowo zestrojone zawieszenie
: Zbyt mały bagażnik jak na sedana
Bardzo dobrze pracuje tak w czasie spokojnej jazdy jak i w momencie ostrzejszej Na razie nie żyłuję ale czuć że lubi wysokie obroty i chętnie się zbiera do ostrej jazdy Mam go dopiero od początku lutego
Czuć każdy wybierany bieg ale być może tak musi być.W Avensisie biegi szły jak po maśle
Bardzo dobrze zestrojony.Nie za twardy a jednocześnie komfortowy Na wyposażeniu jest system VSA no i koła 16
Z przodu i na boki bardzo dobra.Z tyłu jak to w sedanach choć nie narzekam -mam czujniki parkowania
Uważam że dobra Przód agresywny i nowoczesny z fajnymi przetłoczeniami
Na razie żadnych niedoskonałości nie stwierdziłem- obecne opady deszczu ze śniegiem pozwoliły ocenić wentylacje.Nic nie paruje. Ogrzewanie jest także OK Ponadto fabryczny elektryczny szyberdach także jest bardzo przydatny
Dla 4 osób bardzo wygodny.Ja natomiast jeżdżę max w 2 osoby więc jest bardzo przestronnie.Nie polecałbym jazdy dłuższej w 5 osób
Dotychczas jeździłem tylko w warunkach miejskich i wyciszenie jest bardzo dobre.Nie wiem jak będzie na trasie przy większych prędkosciach
Jazda tylko w mieście także w korkach-spalanie 8-8,5 l.Do przeglądu jeszcze 10 m-cy więc nie wiem jakie są koszty Nie byłem w trasie więc spalanie jest podane miejskie
Mam wersje EXECUTVE czyli mającą wszystko co jest potrzebne do wygodnej i bezpiecznej jazdy
Dotychczas nie stwierdziłem żadnych nieprawidłowości.Duży plus za zasuwane schowki oraz wygodny przesuwany podłokietnik
Jak na sedana zbyt mały bagażnik-375 l. Mnie na 2 osoby całkowicie wystarcza,ale to jest wielki minus
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i-VTEC 140KM 103kW