Posiadam wersje EX z nawigajca I xenonami. Jest to swietny samochod. Moze troche bardziej skrojony dla kobiet ale ja jestem z niego mega zadowolony. Szybki, oszczedny, bezawaryjny I naprawde dajacy przyjemnosc z jazdy.
Moc 140 koni I niewyzylowany silnik... bajka. Duza elastycznosc I ekenomia.
Jak na honde przystalo skrzynia pracuje rewelacyjnie. Wszytkie biegy wchodza precyzyjnie no I oczywiscie 6 biegowa skrzynia robi roznice na autostradach.
Swietny uklad kierowniczy. Porownojac do mojej proprzdniej hondy accord jest bardziej precyzjny I dajacy mega przyjemnosc z jazdy.
Przod I lusterka boczne rewelka. Tyl niestety gorzej ale od czego sa czujniki.
Duzo miejsca wiec mozna latwo przewisc rozne rzeczy. Skladane z tylu siedzienia do gory powoduja ze mozna rowniez przewozic wysokie kwiatki naprzyklad.
Tu musze troszeczke ponarzekac. No niestety nagrzewa sie dosc dlugo. Przednia szybe ciezko jest szybko odparowac na poczatku jazdy.
Jak na tak maly samochod to rewelka. 5 osob ma spokojnie duzo miejsca I co wazne z tylu jest komfortowo nawet na dlugich trasach.
Jak na disla to suuper. Posiadalem wczesniej golfa IV gen no I tam bylo mega glosno.
Nigdy mnie nie zawiodl. Malo pali. Zadnych czesci nie musialem przez 3 lata wymieniac wiec dla mnie rewelka. A zwykla ekslatacja to tylko olej I filtry wiec jak przy kazdym aucie.
Na rynku wtornych jest troche drozszy niz inne hatchbacki ale warto. Naprawde dostaje sie niezawodny samochod o swietnej ergonomii, dajacy przyjemnosc z jazdy
Brak
Brak