Ocena kierowcy - Honda Civic VIII Hatchback 5d

Marcin, 10 lat temu
Silnik 1.8 i-VTEC 140KM 103kW
Rok produkcji 2006
Honda Civic VIII Hatchback 5d 1.8 i-VTEC 140KM 103kW 2006-2011 - Oceń swoje auto
Inne : Często zmieniam auta, a to dlatego że sam je importuje z szwajcarii, civiców miałem już ponad 15 w tym jednego diesla reszta to vtec i stwierdzam że są genialne. Opisywany civic tzn. ufo jest świetnym rozwiązaniem; wygląd z zewnątrz jak to ufo ;) większości się podoba jest do przodu z designem względem innych aut, mało tego przez długi czas będzie miał "świeży" wygląd- jak ktoś planuje kupić to auto na dłużej jest to dobra inwestycja. Wewnątrz znowu jak to ufo wieczorem czy w nocy wygląd super, wszystko czytelne, nagłośnienie rewelacja. Silnik sprawdzona jednostka, przyspieszenie; żona bo to jej auto twierdzi, że jest zwinne, nie będę się wypowiadał bo latam RS6 450km, spalanie i tu jest fajnie ;) chcesz kręcić wyżej pali 11 gazu, chcesz wolniej tzn. oszczędniej 8 gazu. Jedyny minus to zawieszenie, albo nie- minus to nasze drogi. Auto trzyma się w zakrętach super. Reasumując z doświadczenia z Hondami i nie tylko, konstruktorzy nie spaprali roboty a nawet można powiedzieć, że wyszło im bardzo ładne, niezawodne, dość przestronne auto. Będę sprzedawał swojego civica, ale pozostaje przy marce na tapecie jest ostatni accord i też vtec.
Często zmieniam auta i Civic wyprzedza swoim designem konkurencję, dzięki prostemu silnikowi daje niezawodność, skrzynia jak to japan precyzyjna.
V-teców, miałem kilka i żaden mnie nie zawiódł
Precyzyjna, zmiana biegów to przyjemność
Układ jezdny ok, ale nasze drogi zresztą sam wiesz ;)
Hondy ogólnie nie są drogie w utrzymaniu
coś za coś
brak