: Nie potrzeba redukować biegów przy wyprzedzaniu
: Debeściacki
Przeniesienie napędu
: Extra
: Wygląd powala-ciagle widzę zazdrosne spojrzania:)))
Radzę się przejechać tym samochodzikim-Ja miałem kupić focusa lub c4 lub sx4-wsdzystkimi furami śmigałem i na szczęściw wybrałem Civic-nie żałuję-WARTY TEJ KASY. Mam wersję 1.8 sport-wyposażanie bajka. Polecam ten samochód dla rodzinki 2+1, lub 2+2 oraz oczywiście dla singli. Bagażnik największy w swej klasie 415l a po wyjęciu koła zapasowego 485l
Ogólne wrażenie super. Dźwięk silnika powyżej 4500 obrotów to coś niesamowitego. Na biegu jałowym stojąc na skrzyżowaniu nie słychać silnika-SUPER
Czasami haczy drugi bieg,ale to tylko przy szybkiej zmianie biegów, normalnie jest okej-przełożenia dobrane idealnie. Kocham ten samochów
W zakręty wchodzi super. Troszkę twarde zawieszenie-ale dla mnie spoko.
Wszystko na swoim miejscu
Wielkie lusterka.
Do tyło widoczność przez tylną szybę słaba-ale mam i czujniki parkowania i wielkie lusterka-ogólnie jest dobrze.
Cool
Wilka przestrzeń jak wielki kanion:))))
Jest dużo więcej miejsca niż w sedanie-o dziwo.
Rewelka-tak jak pisałem wcześniej na jałowym nie słychać silnika, powyżej 4500 obrotów oraz powyżej 140km/h słychać przepiękne mruczenie :)))
Extra
Wracając wczoraj z Świąt Wielkanowcnych od rodzinki na trasie przy 100 km/h przy włączonym tempomacie spalił mi 6,0l/100km
W mieście około 8-9 litrów/100 km
Za 73000 zł mam wersję z wyposażaniem full -oprócz skóry i xenonów-to chyba nie tak drogo
Odpukać na razie nic
JW