Solidny samochód dla rodziny. Dużo miejsca w środku, bagażnik starczy na wypady nawet za granicę, spala naprawdę mało jak się jedzie w miarę z przepisami. Niezawodny.
Bardzo zaskakujący szczególnie po przekroczeniu ok. 3700obr, rozkręca się wtedy błyskawicznie na czerwone pole pięknie brzmiąc przy tym. Prawdziwy rasowy benzyniak.
Nie haczy, super lekko i precyzyjnie chodzi.
Jest poprawnie ale mam wrażenie że najlepiej nie jest - jakby za miękko.
Trochę zasłaniaja przednie słupki, poza tym dość dobra widocznośc w każdym kierunku.
Tu na 5! Super wygodne wnętrze z wygodnymi przełacznikami których nie ma na szczęście dużo - dla mnie to zaleta, prostota, prostota i jescze raz prostota. Fajnie sie zmienia biegi.
Chłodzi i grzeje doskonale.
Bardzo duże wnętrze, zaskakująco duże z tyłu szczególnie, bagażnik tęż o wiele większy niż u konkurencji.
Daję 5 momo że pow. 130 słychac silnik wewnątrz, ale dla mnie to fajny dźwięk.
Bardzo oszczędnie spala benzynę - instalacja gazowa niepotrzebna (jest droga, więc chyba że ktoś baaardzo dużo jeździ to się może i opłaca)
Nie żałuję złotówek wydanych na niego. Nie zawodzi mnie, przyjemnie sie prowadzi i wygodnie podróżuje z całą rodzinką.
Drobiazgi: skrzypiący pedał sprzęgła (upierdliwe), więcej nie znam.
Nigdy nie zawiódł na drodze, a przejechałem nim ok. 100 tyś km - kupiony był jeszcze na gwarancji i w książce gwarancyjnej napraw nie było.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 110KM 81kW