Jeżdzę tym autem po mieśćie i w trasy. Do miasta nadaje się idealnie ale w trasie jednak brakuje trochę mocy żeby dynamicznie wyprzedzac przede wszystkim TIRy. Jako rodzinne auto uwazam że się nie nadaje. Ogólnie to dobre auto do codziennego przemieszczania się po mieście (prowadząc je daje poczucie zwinności)
Silnik pracuje bardzo poprawnie. nie mam z nim żadnych problemów
Czasami mam problem z wrzuceniem biegu wstecznego ale może to nie jest reguła i dotyczy tylko mojego auta. Poza tym wszystko OK
tutaj nawet na siłe nie ma się do czego przyczepić
wszystko dobrze widać
Nie zastanawiałem się nad rozmieszczeniem różnych elementów a skoro o tym nie myślałem to znaczy ze nie ma czego się czepiać
Chłodzenie latem jest ok ale zimą dośc długo auto się nagrzewa
Mam 190 cm wzrostu i przeważnie jeżdżę sam i z przodu ani trochę mi nie brakuje miejsca ale jak ktoś wysoki wozi kogoś z tyłu to będzie ciasnawo
przy wyższych obrotach w środku jest troche za głośno
Przy obecnych cenach Pb 95 ile by nie palił to i tak za duzo miasto 7,5 trasa 5,8 autostrada jak docisne do 160 to spalanie dochodzi do 12 litrów
Auto warte jest swojej ceny
auto kupoilem jako uzywane i jedyne co wymieniałem to ten metalowy element z przodu od klimatyzacji (koszt 500 zł)Poza tym bezawaryjnie a musze przyznać ze auto traktuję jako narzędzie i nie oszczędzam go
nie było
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V 90KM 66kW