GDYBY NIE PROBLEMY Z POWŁOKĄ LAKIERNICZA BYŁOBY DOSKONALE
nie jest to rakieta ale pracuje bardzo kulturalnie i wyjątkowo cicho, nawet przy 170 km/h można śmiało jechać bez włączonego radia. Silnik bardzo dobrze sprawuje sie w przedziałach rędkości 120 -170 km/h bardzo dobra dynamiczność. niestety na starcie troche mu brakuje, tu napewno dużo lepiej zachowuje sie jednostka 1,6l
rewelacyjna, początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tej gałki zmiany biegów jak w polonezie ale teraz nie zamieniłbym sie już na żadną inną (obowiązkowo podłokietnik) biegi wchodzą bardzo lekko i precyzyjnie
auto bardzo dobrze trzyma sie drogi nie reaguje nerwowo na oste zakręty przy tym jest bardzo bobrze wyciszone i komfortowe
mogłaby być troche lepsza ale nie jest tragicznie
bez zastrzeżeń wszystko na swoim miejscu duża ilość funkcjonalnych schowków bardzo dobdze rozplanowany układ wnętrza nie spotykany np w autach niemieckich dużo miejsca na nogi zarówno dla pasażerów podróżujących z przodu jak i z tyłu
czasami paruje tylnia szyba ale to chyba wina wkładki do bagażnika którązamontowałem dla psa ( zatyka odpowietrznik) poza tym bez zastrzeżeń
jak pisałem wcześniej bardzo dobrze auto w środku sprawia wrażenie dużo większego niz w rzeczywistości jest
według mnie doskonale, w porównaniu w octavią
w mieści 6,5 jeśli ją kręce na trasie bez żadnych problemów schodzi poniżej 6l. ostatnie 1000 km do włoch po autostradach z pełnym załadunkiem 3 osoby prędkość w przedziale 120-140 km/h wynik 5,7l na 100. REWELACJA!!!
MYŚLE ŻE OBECNE CENY HONDY JAK I TOYOTY SĄ GRUBO WYGÓROWANE
DROBYCH USTEREK BRAK
POWAŻNYM PROBLEMEM MOJEGO AUTA JEST LAKIER ( CZARNY ) W UBIEGŁYM ROKU MALOWANA NA GWARANCJI BYŁA TYNIA KLAPA W TYM ROKU MYŚLE ŻE NIE OBEJDZIE SIE BEZ MALOWANIA MPRZEDNIEJ MASKI I DACHU LAKIER PĘKA I ŁUSZCZY SIE W CONAJMIEJ 7 MIEJSCACH NA AUCIE NA SZCZEŚCIE JEST JESZCZE NA GWARANCJI
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V 90KM 66kW