Nie żałuję, że zakupiłem ten samochód a nawet myslę, że te nowsze Hondy Civic nie mają nic z uroku i zalet poprzedników.[ Ja mam sedana z 97] i nawet nie myślałem o tym aby teraz go zmienić na coś innego a tym bardziej na nowszego Civica
90 KM w zupełności wystarczy do jazdy miejskiej kompaktową Hondą a silnik ma niestety jest niestety słyszalny w kabinie ale przynajmniej się nie psuje
Biegi wchodzą dobrze w Civicu
Auto prowadzi się pewnie a zawieszenie jest jak na mój gust za twarde
wszystko bardzo dobrze widać przez przednią oraz tylna szybę[ mam nadwozie sedan]
Ergonomia jest na wysokim poziomie nie wypada pod tym wzg narzekać
Latem przydaje się klima zwłaszcza, że jest bardzo wydajna a zimą wnętrze dość szybko się nagrzewa ale w Accordzie mojego syna nagrzewa się jeszcze szybciej
Miejsca jest duzo nawet na tylnej kanapie.
Niestety silnik jest dość dobrze słyszalny w kabinie co jest niestety dość wysoką wadą.
Serwis Hondy nie nalezy do tanich ale spalanie nie jest zbyt wysokie
Opłacało się zainwestować te pieniadze w ten samochód i po tylu latach nie żałuję że kupiłem tą Hondę
Od początku nic się nie ywadrzyło z moją Hondą Civic poza tym, że trzeba byłowymienić baterie w pilocie
Auto ani razu mnie nie zawiodło jest zawodolny z tego auta. Jest to bardzo dobre auto dla 2 starszych ludzi, którzy generalnie jeżdzą po mieście a poza miasto od czasu do czasu raz na jakiś czas
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 90KM 66kW