: Witam wszystkich moja honda trafiła do mnie przez przypadek bo potrzebowałem taniego auta na niemieckich blachach bo po przeprowadzeniu się do Niemiec takiego potrzebowałem kupiłem ja za 1000 euro w komisie jak ją brałem to myślałem,że nawet 6 miesięcy nie wytrzyma ale tyle czasu mi wystarczy żeby kupić dobrego passata ? . Nawet nie miała oleju w silniku trzeba było wlać 3 litry żeby ją odpalić i wymienić uszczelkę pod głowicą , reszta wyglądała idealnie fotele,tapicerka,blachy były naprawdę w dobrym stanie ,ze względu że potrafię sobie sam poradzić z awariami w aucie postanowiłem ją kupić. Jeżdżę nią już rok po naprawie uszczelki nic więcej w niej nie musiałem robić ,jeżdżę nią codziennie do pracy ok 60 km i raz na miesiąc do Polski ok 1000 km w jedną stronę i nic naprawdę nic , więc odpuściłem sobie super passata Jeżdżę Hanią i jestem z niej bardzo zadowolony bo to mój pierwszy samochód w którym nic nie muszę robić . Może trafiłem na taki egzemplarz nie wiem ale to samograj ,wiem co pisze bo miałem już parę aut i jeszcze nigdy nie trafiłem takiego jak honda. Jeszcze jedno mam przy swojej Hani oryginalne koła 14 cali opony kupuję nowe za 14 euro za sztukę ,nie są to jakieś Pirelli ale sprawdzają się ,więc czego chcieć więcej naprawdę polecam te auto ,to chyba ostatnie auta robione dla nas a nie żeby serwisy zarabiały .