: Działa jakby był o co najmniej 10 lat młodszy
: Jak zaraza pochłania samochód - najpierw podwozie, później reszta
Polecam na pierwsze auto!
Mój Civic nie dawno skończył 16lat a silnik pracuje bez zarzutu - równo, nie bierze oleju. W silniku nigdy nic nie było robione
Wsteczny wrzucany przez trójkę, ale to podobno standard. Czasem problemy z wrzucaniem jedynki ale to rzadkość
Przy prędkości powyżej 130km/h zaczyna się trochę ślizgać i hałasować. Ale autem regularnie wykręcam 150-160 i auto spisuje się świetnie. Dosyć nisko zawieszony, więc trzeba uważać przy bardzo nierównym podłożu
Widoczność przez szyby bez zarzutu - ale ciekawostka - połamały mi się w krótkim czasie obie obudowy lusterek (na myjni pod bezpośrednim strumieniem Karchera). Niestety plastiki nie wytrzymują czasu
Wszystko pod ręką
Dużo miejsca jak na samochód tej klasy. Jeśli jest ktoś wyższy niż 185cm to trzeba przechylić fotel
Przy prędkości powyżej 130km/h trzeba podgłośnić radio ;)
7,4l w trasie/8-10l w mieście. Z napraw, które mi się zdarzyły: wymiana zbiornika paliwa 400zł, wymiana łożyska lewego koła 250zł, wymiana przewodów w podwoziu 500zł, wymiana tylnego wydechu 200zł
Samochód się nie psuje - za to koroduje
Brak!
Gdyby nie korozja to nie byłoby o czym gadać. Żadnych zaskoczeń - wszystko działa do momentu aż nie skoroduje
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 116KM 85kW