: Bardzo ładnie chodzi, a jak się jedzie na LPG to czuje się tak, jak by się jechało na benzynie!
Układ elektryczny
: czasami bez powodu zapali mi się Chec Engine, jadę na stacje kontroli a oni \
Całokształt auta prezentuje się doskonale, nic dodać nic ująć.
Silnik moim zdaniem jest najlepszym wyprodukowanym kiedykolwiek, nawet jest przysłowie o hondzie; \"karoserie zedrzesz, a silnika nie zajeździsz\"
Skrzynia na ogół jest bezproblemowa ale w mojej hondzie jak się wrzuca wsteczny lubi przytrzeć. Mankamentem jest także to, że jest \"krótka\".
Nic nie szumi, nic nie stuka; doskonały.(Trochę za niski)
w hondzie szyby są bardzo dobre i dobrze się je zmywa, bo na przykład w astrze miałem dużo smug.
Moim zdaniem spełnia wszystkie warunki ergonomii.
Moja klimka daje super ale to nie jest ocena klimatyzacji w hondzie ponieważ czynnik jest dobijany co 4-6 mies. Więc trudno żeby dobrze nie dawała!
Kierowca, nawet jak się odsunie za nim jest wiele miejsca, a sam on jest usadowiony bardzo wygodnie. Wszyscy pasażerowie mają wystarczająco dużo miejsca. Auto nadaje się na bardzo długie podróże (Wiem coś o tym).
Wyciszenie w hondzie jest dobre, ale nie najlepsze ponieważ u mnie dość szumi z tyłu.
Jak na ten rodzaj silnika honda bardzo mało pali. silnik ma 116kma silnik 1596cm3 ES. Ja się woże osobiście na sekwencji LPG.
Jakość do ceny jest bezkonkurencyjna.
Auto pod względem niezawodności jest bezkonkurencyjne. Nic się nie psuje a jak się zepsuje jakiś drobiazg wymiana jest tania.
Honda pod względem poważnych usterek jest także bezkonkurencyjna. Prawie nic się nie psuje, ale jak już się zepsuje części do hondy w Polsce nie są najtańsze.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 116KM 85kW