Przeniesienie napędu
: Wsteczny bieg potrafi mieć problemy
: Duża prędkość = Glośno!
Pierwsze auto i jestem zadowolony jak smok!
Ten konkretny silnik to tak a mała rakieta wiec 5 - naciskasz i znikasz ;)
Skrzynie mam zmienioną na short shifera ale czasami sa problemy by wrzucić bieg wiec tylko 4
jak Była na glebie dzięki amortyzatorom KONI Sport to jeździło sie nią jak gokartem al teraz to jeździ sie tylko na 4
Nie ma jakiś zbędnych słupków czy coś wiec widoczność jest zadowalająca ;)
Jak na ten rocznik i cenę ma wszystko klimę, wspomaganie, ABS, poduchy. wiadomo nie ma podstawki na kubek i park assistant ale czy to jest naprawdę ważne ;D hehe
Paruje ale po to jest klima żeby sobie z tym radzić - klima przy upałach dość szybko radzi sobie z wypełnieniem auta chłodkiem i nie miałem przyjemności jeżdżenie np S klasa wiec daje 5
Wielkość golfa a wydaje sie mniejsze i dzięki temu w środku ludzie dziwią się \"jaaa ile tu miejsca\"
130 km/h (nie mam katalizatora) i albo krzyczysz do siebie nawzajem albo dajesz bardzo głośno muzykę.
2,5 tysiąca obrotów i przez brak tego elementu mam bzyczenie niczym \"wiejski tunning\" - ale przeglądy przechodzi także zostawiam to tak ;)
jak widać po moich raportach średnie zużycie mam w granicach trochę ponad 7l/100km - gicior przecież to benzyna jak ktoś chce 5l to niech kupi emerycka skodę octavie z 90 konnym dieslem ;) naprawdę to tylko leje paliwo i jeżdżę - NIC nie muszę robić przy tym aucie!
no wiadomo że żarówka może sie przepalić ;)
Nic sie nie psuje - po prostu!
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 114KM 84kW