Autka jak na swoje lata i cene jest wspaniałe. Mam również audi a3 i o dziwo w hondzie jest wiecej miejsca tak z przodu jak i stylu. Autko przyspiesza bardzo dobrze. Zawieszenie jest swietnie zestrojone. Uzyskanie 160 km/h nie jest zanym problemem. Spalanie LPG powalilo mnie mam butle 27l i robie na niej prawie 400km oczywiscie w trasie daje to spalanie rzędu 7l LPG/100km dla mnie bomba dlatego dalem żonie A3 Diesel który palił 4,5l ON/100km (niech Bóg ma audi w opiece - seat ibize 95 doszczetnie rozbila sprawdzając wytrzymałość podstawy betonowej wystawki cen na stacji benzynowej). Dlatego teraz jeżdze hondą taniej i nie powiem przykrece ja czsem do czerwonego pola :). Auto przyzwoite w środku plastiki miekkie w wiekszości. Fotele okej niezle trzymaja w zakretach. Auto dobrze i przewidywalnie zachowuje się w jeździe z użyciem hamulca ręcznego :) Podsumowując: szukając samochodu do 10 tyś Honda Civic wydaje się być jednym z najlepszych wybrów. Przemawia za tym silnik, niezawodność i frajda z prowadzenia :)
rewelacja
świetna