Wg mnie tylko lampy z przodu w VI moglyby być inne (tzn.mniej okrągle na poczet bardziej zadziornych;)
Hmmm dla kobiety idealne autko...nie trzeba sie martwic, ze samochód odmówi posłuszeństwa i będzie trzeba w środku trasy martwić się lub panicznie szukać pomocy ze strony jakiegolkolwiek mezczyznay aby pomogł w odholowaniu bądz w próbowaniu naprawienia pojazdu;)
Dobre autko nawet dla poczatkującego kierowcy, ktory zapomna o zmianie biegów....Honda potrafi ruszyć z 3 bez wiekszego problemu;)
Jest oki
Mam 155cm wzrostu i bez dodatkowych poduszek na moim fotelu widoczność nie była by tak wspaniała;) Szkoda, ze nie ma funcji podwyzszania fotela:/
Prosto, fajnie, bez zbędnych \"dodatków\", wszystko na swoim miejscu:) Jak dla mnie idealnie:)
Tegorocznej zimy Honda pokazała, ze potrafi mnie ogrzać;) Nie narzekam....moze troche gorzej z chłodzeniem latem no ale tak to jest jak nie ma się klimy;)
Najczęsciej jeżdze sama...jak dla mnie jest wystarczająco miejsca.
Na \"wyciszenie\" narzeka większość ludzi...moze i nie jest cichutko ale po pierwsze jezdze zawsze w włączoną muzyką wiec mi za bardzo nic nie przeszkadza a po drugie w porównaniu do innch aut ze zblizonej klasy , rocznika i ceny Honda na prawdę nie wypada najgorzej...poza tym nie jezdze powyzej 120km wiec mi \"wyciszenie\" w ogóle nie przeszkadza.
Zużycie paliwa mogłobyć troszke mniejsze...ale to marzenie kazdego kierowcy:P Tymbardziej ze litr paliwa kosztuje juz prawie 5zł:(
Uwazam ze 15letnia Honda (taką mam) ktora na rynku kosztuje 7-9tysiaca, jest oki:)
Wiadomo, ze kazdy by wolał taniej- no ale cóż;)
Wszystko co się popsuło w Hondzie było z mojej winy więc nie mam zastrzeżen do Hondy tylko do siebie;)
Nie stwierdziałam takich przez okres 3 lat uzytkowania Hondy:) puk puk- odpukać;)
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i S 90KM 66kW