autko jest miłe tanie ładne i orginalne nie psuje sie i daje przyjemność z jazdy trasa 500km to bez postoju (żadnych bóli w plecach)i wcale nie jestem zmęczony znajomy dookoła Europy nim przejechał i mówił że bajka ja mu wirze
eko jazda wypady z dziwczyną bez stresów w komforcie 2,5-3,5obr do 5tyś budzisz silnik powyżej jazda nieekonomiczna ale za to ile frajdy rakieta i tak do 7,5 bo odetnie zapłon
6,8 max moment obr
wsteczny czasem lubi niewchodzić wrażenie takie jakby miał dotknąć przy wrzuceniu jakiegoś mikrostyka ale kwestia wyczucia poprostu trzeba zwrócić większą uwaga przy wrzucaniu (ale raczej na wstecznym się rzadko jeździ)
niskie zawieszenie więc ok najlepiej koła wymienić na 15 \"dla maniaków 16\" też wejdą
cofanie do tyłu troche słaba widoczność małe lusterka często można trafić właśnie na takiego który miał lekką stłuczke w tył pewnie przy cofaniu
ludzie na to narzekają choc u mnie jest wszystko ok
wystarczająca na przód na tył podobno też gdy pytałem jak się jeździ to ok
do 4,5tyś w miare cicho powyżej zaczyna robić się głośno (ale ten ryk jest miły)
ekonomiczna jazda od 2,5-3,5tyś/obr spokojnie w mieście 7,5 sie mieszcze powyżej zaczyna wzrastać na trasie 5,8 - 6,5 oczywiście ekojazda
jak kupiłem robiłem rozrząd filtry olej (po kupnie lepiej zrobić dla spokoju) wymiana z częściami w Warszawie 800zł zamienniki tłumnik środkowy ok 100zł ( nie kupujcie z gazem GRZECH )
za tą cene patrząc co można kupić a tu mamy jak na samochód z 1999 full opcja bez skóry (jak na tamte czasy)mówi za siebie
brak
brak