Ocena kierowcy - Honda Civic VI Hatchback

pasazere, 15 lat temu
Silnik 1.4 i 75KM 55kW
Rok produkcji 1995
Honda Civic VI Hatchback 1.4 i 75KM 55kW 1995-2001 - Oceń swoje auto
Silnik : nie mam nic do zarzucenia po prostu przekręcasz i palisz żadnych wycieków zacieków nic
Karoseria : blache ma strasznie słaba sczegolnie nadkola tył progi i troche klapa tył
Układ elektryczny : szfankuje drobiazgi ale wkurzajaca bo ciężko sie wymienia takie pierdoły
Zawieszenie : jeżeli chodzi o sportowe to porażka na nasze drogi nie polecam
co mogę napisać jak nic mu nie było nic go nie bolało działał elegancko
z tego powodu ze miałem czasem małe problemy z wrzuceniem wstecznego trzeba było wyciskać jak w starze sprzęgło na 2x żeby włączyć a czasem to normalnie wchodziło a po za tym wszystko ok
dosyć dobry ale nie doskonały :)
nie wiem o co chodzi z ta widocznością o to jak sie jeździ w nocy czy jak go widać w nocy bo jak to i to to dobrze :)
jeżeli chodzi o przestrzeń to jak dla mnie było bardzo dużo miejsca może troszkę mniej z tylu ale ja tam rzadko kiedy siedziałem :)
no wyciszenie jest w nim przeciętne jak na taki silnik mogło być lepsze ale idzie wytrzymać bez problemu
co do spalania jak na takie w miarę duże auto to naprawdę miał doskonałe spalanie
przeciętne z tego względu bo ogrzewanie miał słabe ponieważ żeby było w nim ciepło to trzeba było dawać na 3 a co za tym idzie głośno huczało kontrolka od paliwa raz świeciła raz nie jak sie paliwo kończyło elektryka od podświetlenia ogrzewania siadała no i raczej tyle :)
poważnego nigdy nic nie miałem w nim żebym sie musiał za głowę złapać i pomyśleć ile to kasy pójdzie

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 75KM 55kW [l/100km]

6,0