: W stosunku moc-spalanie, jestem super zadowolony można trochę poszaleć, a wcale nie trzepie tak po kieszeni, ale i tak za paliwo trzeba płacić...
Jestem bardzo zadowolony i pragnę dłuugo się cieszyć z mojej Hondzi =)
Cichutko, dynamicznie, bezawaryjnie =) Chyba taki komentarz do silnika mówi wszystko.
Biegi wchodzą elegancko, czasem tylko za szybko chcę zmienić i ten zgrzyt... =//// ale to akurat moja wina =(.
Trzyma się jezdni bardzo dobrze, i nawet polskie drogi nie są straszne dla zawieszenia.
Łatwo się rozglądać dookoła, lecz gdy popada deszcz i trzeba cofać, to żeby się upewnić czy nie ma nic za autem jest problem, ale odpowiedni środek do szyby i woda spływa sama.
Wnętrze funkcjonalne i wszystko pod ręką, ponadczasowa myśl techniczna =))
W lecie chłodno (nawet bez klimy), a w zimie pewnie będzie ciepło bo daje radę nagrzewnica =D
Z przodu super, z tyłu trochę mało miejsca na głowę, ale ja z tyłu nie jeżdżę... ;)
Jeżeli komuś przeszkadza symfonia pracy tłoków to niech kupi sobie melexa ;), a jak się jeździ ekonomicznie to i cichutko w środku =)
Spalanie jest doskonałe jak dla mnie chociaż nie jestem bogaty i wiem że swoje za paliwo trzeba zapłacić, niestety ceny paliw w Polsce są chore a z tym już ciężko sobie poradzić.
Cena jest przystępna i nawet niska w stosunku do jakości jaką otrzymujemy w zamian, samochód mimo 14 lat jest spostrzegany przez innych jak niedawno kupiony w salonie =)
Przy kupnie musiałem dodatkowo wymienić osłony przegubów ale to normalna rzecz.
Jak do tej pory nic nie odnotowałem =)
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 105KM 77kW