Auto bardzo dobre..za te pieniądze..mamy mocny silnik.. przyspieszenie 9,0 ..sam mierzyłem, prędkośc max ..200 km/h ..a może i wiecej ale drogi mi zabrakło :) Bezawaryjny..dobrze sie prowadzi..no i wygląda..zwłaszcza czerwona na 15" alufelgach..Polecam.
Elastyczny..ekonoimiczny..i dosc mocny na wysokich obrotach..jednak wtedy troszke wyje..ale to sądze zaleta:)
Bez zarzutów ..troszke haczy wsteczny..ale to standard
Dobrze sie prowadzi..ale troszke malo trwale..jednak to nie wina zawieszenia a polskich dróg.
Ogólnie bardzo dobra..może troszke ograniczona do tyłu..ale nie jest to problem.
Wszystko pod ręka..tylko te suwaki od ogrzewania..lekko archaiczne.
Szybciutko sie nagrzewa..i dosć dobrze chłodzi..bez zarzutów ogólnie.
Dużo miejsca z przodu..nawet bardzo dużo..auto szerokie i wygodne..z tyłu tak przeciętnie dla tej klasy.
Na niskich obrotach..tak do 120 km/h w trasie jest cicho..potem sie zaczyna halas..jednak dzwięk silnika ..to czysta przyjemność ..zwłaszcza powyżej 4000 obr/min
Jak na 125 koni ...jest naprawde ekonomiczna..oczywiście jeśli mamy cieżką nogę to i portfel przydałby się grubszy :) Koszty napraw nie sa jakies zabójcze ..ceny częsci także nie przerażaja.
Za te pieniążki opłaca się..ale wypowiadam sie o wersji 1,6 D16Z6 bo taką posiadam..i taką polecam
Nie mam żadnych problemów...wszystko działa i nic sie nie psuje.
Podobnie jak z drobiazgami..poważnych ustrerek nie zanotowałem..wiec oby tak dalej:)
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V 126KM 93kW