moc wystarczająca jak się jezdzi dynamicznie lecza brakuje troche tego momętu obrotowego w jezdzie spokojnej ale jak dlamnie i tak jest silnik cool bo ja lubie dynamiczną jazde i mi asz tak momęt obrotowy nie przeszkadza
niewiem jak w innych civica ale w mojej biegi wchodzą wszystkie i nic nie wyskakuje lecz troche biegi cięszko wchodzą ale idzie sie przyzwyczajic
po tym jak utwardziłem zawieche i założyłem alumy 15 i opony 20550 to jezdzi się dość dobrze mówie o dziurawych drogach ale na dobrej drodze wchodzi sie w zakręty jak rajdówką heheh
bardzo dobra widoczność
ok
ogżewa w zimie bardzo dobrze pozatym mam jeszcze w swoim podgrzewane fotele to wtedy morzna jezdzić nawet przy 30 stopniach minus bo w du...e grzeje eheh
według mnie jest to duże auto w środku jest wystarczająco miejsca
jak miałem seryjny tłumnik to honda chodziła tak cichutko że jak sie jechało to prawie nie było słychać ze sie jedzie ale ja zamątowałem w swoim sprzęcie strumienicę łuckową i sportowy tłumnik WM sports , i teraz nie należy do cichego samochodu ale nima sie co dziwic polecam do hondy civic tłumnik WM sports ale mugen bo ja mam taki zaje....sty głos ze sam sie dziwiłem ze z seryjnego samochodu można taki dzwięk uzyskać jak w rasowym tuningu lub rajdówce bo głos można porównać do peugota 206 1600 poj
no pali z ciężka nogą około 7,5 litra na 100 km czasami 8 ale tak już nie jeżdże bo bym sie rozwalił heheeh
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 Vtec-E 90KM 66kW