Lista ocen Honda Civic V Hatchback 1.5 i 16V 90KM 66kW 1991-1995 (111)

~ClubX
Hatchback 1.5 i 16V 90KM 66kW
Jest to moje trzecie EG, tym razem dorwałem sztukę wprost z pierwszej linii produkcyjnej.
4,5
~Makos
Hatchback 1.5 i 16V 90KM 66kW
Ogólnie hani daję 5 gwiazdek. To naprawdę porządny i bezawaryjny samochód o ile się o niego dba.
4,4
~KLimEK
Hatchback 1.5 i 16V 90KM 66kW
Samochód godny polecenia dla osoby młodej szukającej samochodu o charakterze sportowym i które naprawdę fajnie, wysoko się kręci na obroty (Jak to Japoniec). Jeżeli się dba to nie zawiedzie i dowiezie cię gdzie będzie trzeba :-)).
4,4
~konrad
Hatchback 1.5 i 16V 90KM 66kW
doskonły samochód jeżeli tylko serwisowany dobrze z małymi wadami. bardzo dobrze znosi lata
4,7
~dj-napster
Hatchback 1.5 i 16V 90KM 66kW
Więcej o moim egzemplarzu na www.EG4.glt.pl ;] Ja trafiłem zadbaną, silnik pomimo że pochodzi z początku produkcji czyli z 1991 roku, spisuje się REWELACYJNIE. Oleju ubyło mi póki co około 0.5L/5000km czyli niewiele jak na taki silnik w tym wieku i tak żwawy, czasami nie miała ze mną lekko. Ja miałem D15B2 czyli 90KM ale został przekonwertowany na silnik D15B7 101KM czyli wtrysk wielopunktowy dzięki czemu auto pali mniej i ma większą moc....
4,3
~SzybkiKB dgrymuza@o2.pl
Hatchback 1.5 i 16V 90KM 66kW
jako caloksztalt to nie sprawdzilem odpowiednio stanu auta przed zakupem ale mimo tegojest bardzo dobre i nie mam tak naprawde duzo do narzekania.. jesli sie przestrzega wymian i stara sie dbac o auto ona wynagradza to :) i powiem tak golf IIIGT-porownywalna moc, rocznik itp=konkurent.. ale tylko pozornie. w hani jest wiecej miejsca, milo nisko sie siedzi, fotele z przodu dobrze podpierają uda, duzo latwiej trafic w lepsze wyposazenie ( u...
4,3
~Misiek
Hatchback 1.5 i 16V 90KM 66kW
ogolnie jest to auto ktore mimo wieku fajnie wyglada, a do tego ma silnik nie do zajezdzenia, polecam mlodym ludziom ktorzy szukaja fajnego auta za rozsadne pieniadze, niekupujcie golfa, astry czy calibry tylko kupcie civica
4,9
~juno9@o2.pl
Hatchback 1.5 i 16V 90KM 66kW
Jestem b.zadowolonyz Hondy i spelnila moje oczekiwania co do samochodu-szybka,zwrotna,ze sportowym zacieciem ale i od potrzeby ekonomiczna oraz niezawodna..Auto raczej dla młodych,troche spartanskie ale dajace wiele frajdy z jazdy.Nie liczcie na to ze bedzie ono rodzinne bo sie zawiedziecie-ideal to 2 osoby.
4,2
~Johnny_Chill, Olsztyn
Hatchback 1.5 i 16V 90KM 66kW
Auto ze sportowymi aspiracjami, potrafi byc lagodne ale tez agresywne, pasuje do osob majacych ciezka noge, bardzo wygodne, szczerze polecam kazdemu, kto ceni sobie moc i niezawodnosc. Napis Made in Japan mowi sam sa siebie. Civic to auto z klasa, o ponadczasowej sylwetce, niemiecki szrot nawet sie do niej nie umywa. Przepieknie wyglaga na 15" alufelgach i szerokich oponach. Polecam
4,5
~mariusz-glowas@gazeta.pl
Hatchback 1.5 i 16V 90KM 66kW
silnik sprawuje sie swietnie przy takim przebiegu nic nie robione lubi wysokie obroty ale wtedy ten samochod zgarnie sie nieprzecietnie przy obrotach rzedu do 3000 tys mozna sprawnie i w miare dynamicznie sie poruszac (Silnik)
Honda Civic V Hatchback