: rdzewieja nadkola ale po tylu latach im wybaczam ;)
: aparat zaplonowy, echhhhhhhhhhhhhh
Układ hamulcowy
: pekajace cylinderki
auto jest naprawde swietne! nie mam na nie zlych słów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
auto ma swietne osiagi jak na ten rok produkcji i pojemnosc
skrzynia biegów ma spoko przelorzenia dobrze przyspiesza i mało pali
wielowachacz, to jest to! w grupie vw było to nowoscia duzo pozniej niz w hondzie i tak im nie wyszlo tak jak japonczykom.
nisko umiejscowione siedzisko kierowcy, mi np. jest bardzo wygodnie, ale wiekszocs ludzi na to narzeka. widocznosc w bocznycch lusterkach jest świetna
jak na takie malo autko jest naprwde swietna!
na lato mam szyberek wiec wentylacji malo uzywam, ale ogólnie spoko ;)
z przodu jest wygodnie duzo miejsca na nogi, z tylu wyzsi pasazerowie maja wysoko kolana ale ogolnie jest dobrze.
wyciszenia jest bardzo malo, ale to nie jest auto nowe ani ni ma kilka lat lecz kilkanascie, auto ma charakter sportowy i nawet nie moze byc bardzo ciche ;)
pali bardzo mało na trasie, udalo mi sie zaejsc do 6.3 l w cztery osoby na trasie!
nie kupi sie lepszego za taka cene jak honda, stare modele bardzo trzymaja cene rynkowa! ale naprawde warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma aut z tych lat produkcyjnych co honda zeby było tak niezawodne
aparat zaplonowy.
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 16V 90KM 66kW