Super samochód za taką kasę!!! Nieduży, całkiem szybki, świetne zawieszenie i duża przyjemność z jazdy!!!
Elastyczny, żwawy (11,2 0-100 km/h) i w oszczędny.
Bardzo dobrze dobrane przełożenia, precyzjne działanie. Gdyby nie to, że czasem jest kłopot z wrzuceniem wstecznego, to dałbym 5.
Myśle, że wymiana oleju w skrzyni (tylko MTF) wyeliminuje problem.
Dość nisko i twardo, ale to chodzi w tym samochodzie :) Pokonywanie zakrętów to czysta przyjemność!!! Komfort jazdy zadowalający.
Bardzo dobrze w każdą stronę.
Wszystko na miejscu i czytelnie.
Na razie użytkowałem tylko w ziemie.
Szybko się nagrzewa, nic nie paruje.
Mam 181 cm i jest jeszcze zapas. 190 cm też spokojnie da radę. Z tyłu jest więcej miejsca, niz sie wydaje.
Wycieszenie takie sobie, powyżej 100 km/h robi się głośno. Jak na sportowy samochód przystało :) Zależy co kto lubi...
Wiadomo, że jak się przyciśnie to pali wiecej. Przy naprawdę cieżkiej nodze do 8-9 L. Ale jadąc spokojnie na trasie nie przekroczy 5,5 L, w mieście 7L.
Na pewno można kupić taniej samochód tej wielkości, ale nie bedzie taki jak Honda! Jakość wykonania, przyjemność prowadzenia, stylistyka. Wystarczy trochę poszukać, żeby kupić dobry egzemplarz...
Mam go krótko więc cieżko ocenić. Ale zapowiada sie dobrze: nic nie skrzypi, dziąła jak należy.
Na razie nie mogę stwierdzić. Mogę tylko powiedzieć o karoserji: brak rdzy, podwozie czarne, sprawdzone na kanale. Mam go troche ponad miesiąc i zrobiłem jakieś 1100km bez najmniejszego problemu.
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 16V 75KM 55kW