: niezawodny silnik, no i przy pojemności 1.3/75km takie osiągi,byłem pozytywnie zaskoczony.
: jak w każdej hondzie tylne nadkola
Całość oceniam na 5, dla mnie rewelacyjny samochód. Małe spalanie, zacięcie sportowe za małe pieniądze, duży komfort jazdy zarówno wygoda foteli, jak i trzymacie się zakrętów, jak ktoś się waha to niech kupi hondę, ja się nie wahałem i pozostawiła pozytywne wrażenie, mało awaryjna i godna polecenia.
Najlepszy silnik jaki miałem w żadnym samochodzie nie na takich osiągów przy 1.3 nie dusi się i daję przyjemność z jazdy.
Bez zarzutu, wszystko płynnie.
Doskonale trzyma się drogi jak się przyśpieszy na zakrętach nie ma mowy o jakiś problemach z opanowaniem samochodu.
W Hondzie siedzi się nisko i widoczność jest przeciętna, ale to dodaje uroku.
Robiłem dużo kilometrów Hondą i ergonomia na wysokim poziomie, nawet w porównaniu z nowszymi samochodami.
nic szczególnego, ani nic do zarzucenia, ani nic specjalnego, bez klimy wiadomo, jak to we każdym samochodzie.
o dziwo z przodu dużo miejsca naprawdę można się rozłożyć z tyłu nie za dużo, ale można spokojnie w 4 w trasę jechać.
w mojej hondzie silnika nie słyszałem będąc za kierownicą, dobrze wyciszona.
zużycie pozytywne, 7 w mieście trasa 5-6 przy spokojnej jeździe, a naprawy prawie nie występują i nie są wcale kosztowne.
Wysoka jakość, małą namiastka sportowa, a niska cena.
drobiazgi łatwe w wymianie i nie zużywają się zbytnio.
ciężko o poważne usterki, ogólnie bez awaryjny.
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 16V 75KM 55kW