Ocena kierowcy - Honda Civic V Hatchback

Okres użytkowania: 1 rok
Honda Civic V Hatchback 1.3 16V 75KM 55kW 1991-1995 - Oceń swoje auto
Silnik : brak awari
Przeniesienie napędu
ogólnie jestem zadowolony ale to spalanie jest owiele za duże nawet bezawaryjnoś tego nie wynagrodzi bardzo korozyjne nadkola i tylna klapa gzie tego nie widać to było już robione,miejsca mniej jak w golfie bagażnik średni wbrwew opini według mnie,kolejny plus to ze silnik nie pobiera oleju wogule a minustko napisze że to ciągnie ładnie do 3 biegu a czwurka to średnio a 5 to nadbieg przynajmniej na gazie, ze nieda się tym jeżdzić na wolnych obrotach brak dynamiki ten silnik ciąbnie tylko z gury a jeśli chodzi
super ciągnie na wysokich obrotach
jest tu zawiecha ktura łaczy twardość i spręzystość w mokrym trzeba uważać strasznie lekki tył lubi zazucić na zakręcie przy szybszym wjezdzie
grzeje aż chce się spać
strasznie wyje wydech ale jest cały
to co piszą co niektuży ze to jest oszczedny silnik to nieprawda raz uzyskałem spalanie w trasie 7,6 lpg przy 70 na godzine a jadąć normalnie to 9 lpga miasto to tragedia myślałem ze coś jest nie tak z tym spalaniem ale mechanik powiedział ze wszystko jest ok
niewiadomo czemu tak sobie za to cenią według mnie auto przeciętne golf jest więszy w środu i o wiele lepiej ciągnie zdołu zato jest o wiele bardziej awaryny
ogulnie ok ale ta duża tuleja w tylnym zawieszeniu to wymienia się raz na puł roku

Usterki Honda Civic V

Liczba wpisów: 26