: Po prostu super silnik 1.6 z systemem vtec jest naprawde szybki auto potrafi rozpedzic sie do 220 km\\h
: Bral olej , ale taki juz kupilem pewnie ktos przegrzal .
: Wysprzeglik sprzegla , troszke z niego cieklo , koszt naprawy niewielki .
Super auto pod warunkiem ze traficie na dobry nie zajechany egzeplarz . Polecam mlodym ludziom ktorzy za niewielkie pieniadze mogo poczuc sportowego ducha hondy . Ja przez dwa lata urzytkowania zrobilem nim 80 tys km i nigdy mnie nie zawiodl , naprawde polecam Super Auto .
Silnik bardzo dobry , poza tym ze ja trafilem na lekko zajechany i bral troszke oleju ale poza tym problemow z nim nie bylo . Bardzo fajnie wkreca sie na obroty . Jezeli chcesz szybko posmigac trzeba go utrzymywac w gurnym zakresie obrotow .
Przelozenia wchodza bardzo dobrze , nieraz byl maly problem zeby wrzucic wsteczny ale wystarczy wysprzeglic dwa razy i wsteczny wchodzi , trzeba pamietac zeby nieraz zmienic w niej olej to bedzie sie super spisywac , ogulnie bardzo dobra skrzynia .
Dobrze sie sprawuje na gladkich drogach , dosyc twarde zawieszenie , ale jak to przystalo na malego sportowca tak powinno byc . Na nierownoscíach potrafi troszke trzesc . Ogulnie bardzo dobry uklad jezdny .
Widocznosc do przodu jak i do tylu jest bardzo dobra .
Wszystko jest na swoim miejscu tam gdzie byc powinno , wszystkie przyciski i przelaczniki sprawuja sie bardzo dobrze , pomimo uplywu tylu lat nadal wszystko ok .
Ogrzewanie jest dosyc dobre w zimne dni dosyc szybko sie nagrzewa , klopot jest w deszczowe dni nieraz szyby maja ciezko odparowac i trzeba miec caly czas wlaczone ogrzewanie zeby ponownie nie zaparowaly .
Miejsca jak na 2 drzwiowe coupe jest wystarczajaco by podrozowac nawet w 4 osoby . Z przodu moze jest troszke lepiej niz z tylu .
Wyciszenie moze nie jest zbyt dobre ale mi wcale to nie przeszkadzalo , szczegulnie na wyrzszych obrotach slychac silnik .
Auto jak na swoja moc i wrazenia z jazdy zadwalalo sie niezbyt duzym ilosciami paliwa . O cenach przegladow nie moge za duzo powiedziec bo sam wszystko przy niej robie . Cena czesci nie sa zbyt wygorowane , mozna powiedziec ze sa podobne do cen niemieckich aut .
Za te pieniadze nic lepszego i niezawodnego nie znajdziecie .
Auto praktycznie bezawaryjne mi zepsul sie tylko wysprzeglik sprzegla , ale to z mojej winy koszt naprawy niewielki i autko dalej jezdzi .
Ja nie mialem zadnych problemow z autem poza pobieraniem oleju , ale niestety taki juz kupilem , pewnie ktos nie dbal wlasciwie o auto i przegrzal silnik .
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 ESi 125KM 92kW