Honda Civic to potega pod wzgledem osiagow ,trzymania sie drogi ,niezawodnosci plus stosunek jakosc-cena! naprawde nie ma lepszego auta dla mlodego chlopaka ktory ma pojecie o jezdzie!
Jak masz byc dobry tym samochodem tylko na swiatlach to go nie kupuj!
Ilez ja to razy robilem nia rajdow pozadnych i wytrzymuje wszystko dzielnie te malutkie \"żelazko\":)
Naprawde KOCHAM TEN SAMOCHOD I MARKE NO I OGOLNIE CIVIC!!!
Civic spelnil moje oczekiwania i juz nie jeden lapal sie za glowe jak Civic wyprzedzal go na zakrecie! ze startu tez super idzie: W KONCU TO GAZNIKOWIEC!! kolega myslal ze turbina tam siedzi od tego świstu przy 8tys.
POZDRAWIAM ZWOLENNIKOW TEJ MARKI!!!
hahaha ten silnik to wzór dla innych silników!
Redukcja i pocisk! wiosna ,lato ,jesien zima ,HONDA ODPALA NA DOTYK I IDZIE JAK BURZA!!!
ilez to osob zdziwilo sie w ta zime jak wychodze raniutko odpalic HONDE a bylo z -20 stopni. facet w dieslu seacie leonie kreci rozrusznikiem i dupa nie pali. grzeje te swiece i patrzy z oczekiwaniem jak ja bede przeklinal swoje auto. wsiadam: kluczyk do stacyjki... ssanie. przekrecam kluczyk ... YHRRRRMMMMM!!! PALI NA DOTYK HAHAHA!!! HONDAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
jak w sportowym aucie:) trzeba czasem mocniej szarpnąć:)
Cud miód!!! zawraca w miejscu;)
nawet niewidomy wypatrzy wszystko!!
wszystko jak w kokpicie samolotu-pod ręką
rozkrec silnik do 8.500tys obr/min a bedzie goraco jak w piekle... a jak chcesz chłodu to włacz klime!!:)
Mozna mieszkac !!!!
A KTO CHCE SLUCHAC CISZY W SAMOCHODZIE??!!!
W TYM SAMOCHODZIE SLYCHAC SERCE HONDY KTORE ZACZYNA SZYBCIEJ BIC Z KAZDYM WCISNIECIEM PEDALU GAZU!!!
I TO JEST TO !!!!!!
Chcesz ciszy to kup mercedesa i jezdzi 50km/h
JA KRECE DO MINIMUM 6 TYS OBR/MIN WIEC NIE WIEM CO TO JEST EKONOMICZNOSC
NIE MA LEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!
NIEZNISZCZALNA JAPOŃSKA MASZYNA KTORA BEDZIE CIE WOZIC DO USRANEJ SMIERCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!