Oceń sam bo nieuwierzysz w moją obiektywność:) Takie stare auto nigdy nie zajmie oceny najwyższej:)Takie mają tylko fabrycznie nowe wozy:)
Autko daje wiele przyjemności z jazdy.
Bez zarzutu.Podobają mi się krótkie przełożenia 1 i 2.
Bez zarzutów.Bardzo dobra przyczepność.Wspaniale wchodzi w zakręty-jest niskie i szerokie.
Pełna widoczność we wszystkich kierunkach.Nie jestem zwolennikiem foli:)
Jak na tamte czasy (1991) to super.Materiały dobrej jakości.Wszystko przejrzyste i eleganckie.Zaden europejczyk nie może stanąć w szranki.Samo wykończenie drzwi,uszczelek wewnętrznych szyb bocznych-jak na tamte czasy pionierstwo.Wystarczy spojrzeć na standard tamtych lat Golfy żeby wiedzieć o czym pisze:)
Klimy brak.Wentylacja zdaje egzamin nawet w upalne lato a ogrzewanie super.W tapicerce drzwi są pięknie wkomponowane nawiewy szyb bocznych.Nie widziałem niczego podobnego w rzadnym innym modelu tylko w civice IV generacji.Nie straszne są oblodzenia i zaparowania:)
Obszerne,wygodne.Podróż na tylnym siedzeniu również bez zarzutu.Starsze kobiety ~50 narzekają na trudności przy wysiadaniu,szczególnie gdy są w sukniach:) Siedzenia też są niskie.Teraz jest tręd podróżowania na siedząco(Toyota Yaris) a w tej civice jest bardziej "na leżąco".Co kto lubi:) (Ja to drugie)Autko jest niskie,drzwi obszerne otwierają prawie całe wnętrze.
Normalne ale koni w porównaniu np.z Golfami więcej:)
Za ok.7000 (do negocjacji) może być Twoja:) Zadbana krajowa.Wiem jedno moje nastęne też będzie hondką:)Polecam
0604307071
Katowice
brak:)Wymieniono w ciągu 2 lat nie licząc normalnej eksploatacji:
wydech(nie na sportowy),linki hamulców ręcznych,akumulator,łożysko prawy przód,citen-bliki tył.
Zawsze oryginalne części.
Pryszcz:)