: Zaskoczyło mnie, ze nie było przepaści miedzy Sieną a City. Siena była równie niezawodna.
: wymiana żarówek, bez możliwości zrobienia tego samemu
: zepsute radio, CD czyta, ale tylko oryginalne
: brzydki tył, ale to nie usterka, to feler :)
Samochód niezawodny. Wjechał wszędzie i nigdy mnie nie zawiódł. Małe koła i bywał problem z wysokimi krawężnikami. Auto bardzo pakowne. Trochę za głośne przy szybkiej jeździe. No i ten zad. Ciągłe docinki znajomych :)))) Hmmm... na to wygląda że zmieniam auto z powodu wyglądu. Sama jestem zaskoczona :)
Mógłby być większy, ale widziały gały co brały. Na nic lepszego nie było mnie stać, a chciałam Hondę i już.
Czasami się przycina. Wchodzi wtedy po kilku próbach.
Czasami jest taki huk, jakby opona pękła albo coś wybuchło. Tymczasem to jakaś mała dziura w jezdni. Ale nigdy nic się nie stało. Trzeba się przyzwyczaić do eksplozji :))))
Widoczność dobra. Z początku przeszkadzały mi szerokie przednie słupki, ale się przyzwyczaiłam i wydaje mi się że widzę wszystko bardzo dobrze.
Wszystko pod ręką.
Klima chodzi cały czas, gdyż szyby najnormalniej parują. W ciężkie upały, na długich trasach, nagle nawiewy przestawały działać, a unosił się tylko mróz. Pomagało chwilowe wyłączenie.
Miejsca w bród. Wypady z namiotami, sprzętem sportowym i trzema osobami na pokładzie - bez problemu. Zimą i narty się mieściły w kabinie. Na rowery niestety trzeba było montować bagażnik :))))) Mało wygodny fotel dla kierowcy.
Powyżej 100 robi się głośno i coraz głośniej. Po długiej trasie jest się kompletnie zmęczonym. Jazda po mieście - spoko.
Po Warszawie palił na początku 8,5. Po dwóch latach spadł do7,5, a po rozkartkowaniu mojej drogi do pracy (dzięki obwodnicom) pali ok 6,8 do 7. Poza miastem rożnie. W zależności od szybkości: najmniej miałam, 4,5 a najwięcej 9,5 (rowery na dachu).
Chyba nieźle bo przesiadłam się z fiata do hondy. Fiat też był kupowany nowy.
W ostatnich latach żarówki często się przepalają. Radio padło 3 lata temu. Poza tym, auto niezawodne przez 8 lat użytkowania. Rocznik 2006, ale zakupione jako nowe w 2007.