Nie jestem posiadaczem tego auta (i raczej bym nie chcial ale nie ze wzgledu na samochod ale gustuje w innych) ale mialem okazje sie nim przejechac i sprawdzic go w akcji. Jak dla mnie dobry samochod ale bez zadnych rewelacji. Stylistyka auta jest cudowna. Niestety tylko wyglada na sportowego a jest zwyklym sedanem ;) PS. Z tego co wiem to lepiej wybierac manual bo automat zabija frajde z jazdy tym samochodem.
Tragedia. Trzeba go katowac zeby znalazl swojego buta. Dopiero od 4 tyś sie budzi. Turbo > Wolnossace. Chociaz jak na ~160 koni to bardzo ekonomiczny i ladnie chodzi.
Bardzo podoba mi sie ze wsteczny jest obok 6 biegu a nie obok 1. Ogolnie biegi wchodza dobrze
Twardy jak skur...... ma sie wrazenie ze jedzie sie w taczce albo na sankach a nie w samochodzie. Chociaz ma to tez swoje plusy. Osoby przyzwyczajone do komfortowych samochodow nie znajda tutaj dla siebie raju. Aczkolwiek uklad jezdny jest na dobrym poziomie, kierownica chodzi gladko, plynnie i samochodzik zawrotny, ma sie nim ochote ostro pojezdzic.
Duze lusterka sa plusem, ogolnie dobra ale bez rewelacji.
Nacpane przyciskow, jak na 1 raz trzeba ogarnac co gdzie jest ale idzie sei przyzwyczaic. Ogolnie ok.
Dwustrefowa klima w standardzie - gitara ;]
Duzo miejsca ale z zewnatrz samochod wydaje sie na wiekszy.
Mieszane uczucia. Jak sie jedzie wolno to jest cicho, ale przy katowaniu juz daje sie we znak smieszny glos silniczka.
No ekonomiczny to on jest ( jak na ten silnik ). W miescie zyciowka to 6 litrow na 6 biegu przy ~65 km/h. Ogolnie nie ssie duzo wachy.
Tak jak ja bym go skonfigurowal to wyszlo 135 tyś w skorach, nawigacja, 2.4 VTEC i MANUAL (!) Wiec jak dla mnie troszke za drogi, nie warty swej ceny. Ale jezeli ktos zamierza dac 90-100 tyś to smialo mozna go łyknąć ;)
Niestety nie wiem gdyz nie jestem posiadaczem tego auta, tylko nim jezdzilem. Aczkolwiek z tego co slyszalem to hondy sa niezawodne.
J.w
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 VTEC 156KM 115kW