Nie mogę zrozumieć niektórych komentarzy kiedy ktoś pisze że po kilku miesiącach eksploatacji odkrył że teraz samochód zrobił się za ciasny, za głośny, nieporęczny, teraz ma żle zestrojone zawieszenie. Teraz też raptem jest za drogi. Wszystkie te mankamenty można było stwierdzić przed zakupem i nie robić wody z mózgu tym którzy to czytają. Samochód jest naprawdę świetnie wykończony, cichy, wystarczająco szybki, a jak mówi historia hondy accord to jeden z najbardziej niezawodnych samochodów na świecie.
Łatwo się wkręca na obroty, jeśli jadę spokojnie to go prawie nie słychać, jeśli przyspieszam gwałtowniej to miły dżwięk silnika hondy - chyba czasem o to chodzi.
Biegi wchodzą rewelacyjnie.
Może i zawieszenie jest nieco sztywniejsze niż w Lagunie czy Mondeo , ale ja to lubię. Każdy może kupić co chce. Po co kupować accorda i pisać że jest sztywny, a który accord do tej pory był miękki.Jeśli masz z tym problem można kupić francuzki samochód i będzie miękko, cicho i awaryjnie.
Przyczepiłbym się do widoczności ale mając czujniki parkowania oraz kamerę wsteczną - parkowanie to poezja.
Wszystko na swoim miejscu. Obsługa intuicyjna. Po chwili rozmowy przed zakupem praktycznie prawie wszystko wiedziałem jak działa.
Cicho, ciepło lub zimno jak kto woli, rewelacyjnie odparowuje szybę przednią.
Nie widzę tutaj problemów.
Zupełna cisza.Świetnie wyciszony szum powietrza przy dużych prędkościach.
Na razie przejechałem 240 km głównie po mieście a komputer pokazuje 9,3 l/100 km-mam wrażenie że to dobry rezultat
Rzeczywiście nie jest tani, ale accord nigdy nie był tani. Płacę za niezawodność na której do tej pory nikt się nie zawiódł.